- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszusz
tag
Üdv Urak!segitséget szeretnék kérni!vásároltam egy denon X4000-et és egy LG UH7707-et,PC-re van kötve a vas 2.0-as hdmi kábellel de ha az erősitőn viszem át a jelet akkor a 4K-n csak 30Hz a legnagyobb elérhető felbontás,ha közvetlenül a tv-be dugom akkor már engedi a 60Hz-et!mit kellene ki-vagy bekapcsolni az erősítőn hogy ott is meglegyen a 60Hz?a hdmi passtrought menü nem aktív..
[ Szerkesztve ]
Keresek Mission M30-31-et!
-
hesszusz
tag
Üdv Urak!A Denon 2113-amat szeretném lecserélni egy Marantz 5009-re,de sajnos nincs lehetőségem meghallgatni a malacot.valakinek van személyes tapasztalata hogy jobb esetleg rosszabb lesz hangzás terén?50-50%-ban használom filmre és zenére..
-
hesszusz
tag
válasz MasterMark #63837 üzenetére
szerintem simán a dobozok sorbakötve és ugy direktbe rá a center kimenetre...szerintem...
-
hesszusz
tag
Üdv!olvastam hogy egy fórumtárs a mission m34 cinema szettből száműzte a centert és helyette 2db m32-t kötött sorba..szerintetek ez hangzásba jobb?az erősitő hogy viseli?
-
hesszusz
tag
Üdv!egy gyors kérdés:Mission m35i 110e Ft vagy Heco Victa 701 85e Ft?16nm-re denon 2113-al hajtva...sajnos egyiket sem hallottam még,akinek van tapasztalata kérem segitsen!előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hesszusz
tag
Üdv!egy kis infóra lenne szükségem...találtam egy jbl e100-at(100e Ft),és a diamond 9.2 állványos frontjaimat válltanám erre...megéri lecserélni?valakinek van infója a hangjáról?(20nm,50-50 mozi/zene,denon 2113-al hajtva)
-
hesszusz
tag
Üdv urak!nagy dilemmában vagyok,Dali Zenzor7 vagy Lektor6,szinte egy árban van(10e a külömbség)?ha valakinek van tapasztalata szivesen meghallgatnám!ti mit választanátok 20négyzetméterre 50-50 zene/film arányra?
-
hesszusz
tag
Üdv!Tanácsot szeretnék kérni,hátha van tapasztalata valakinek az alábbi hangkeltőkkel kapcsolatban..
Egy denon 2113-at használok Wharfedale Diamond 9.2 polcsugárzókkal(frontnak illetve hátsóknak is)
Szeretném lecserélni a frontokat álló dobozokra...
Echotech L6
Taga 606 V3
A kérdésem az lenne hogy vajon megérné-e váltani hangminőség tekintetében?
50% mozira,50% zenére használnám(a subom egy polk 125)
Tudom eléggé ismeretlen noname dobozok de ennyit lehet megérnek...talán..
Sajnos meghallgatni őket nem nagyon van lehetőségem főleg itt szolnokon
Ui:egy Swans Diva 4.2F-et szerettem volna de arró lecsúsztam...[ Szerkesztve ]
-
hesszusz
tag
Üdvözletem!segitségre lenne szükségem!lecseréltem a denon 1911-et egy 2113-ra bekötés után update retry felirattal folyamatosan ujraindul 1-2 percenként(nincs hálózatra kötve),próbáltam ipoddal és usb-ről is médiát lejátszani,megnéztem a csatlakozókat lekötöttem a dobozokat de a hiba ugyanaz,nem tudok se képet se hangot kicsikarni belőle...valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
-
hesszusz
tag
Üdv!A segitségeteket szeretném kérni...Wharfedale diamond 9.2-őt használok frontoknak(és háttérnek is) ezt szeretném lecserélni egy Taga Harmony 606-os álló dobozra (mert diamond 9.6-ot sehol sem találok már).
Az erősitőm egy 1911-es Denon
Szerintetek megéri váltani vagy csak minőségi visszalépés lenne?sajnos teszteket nem nagyon találtam..Keresek Mission M30-31-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic