Hirdetés
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés. Ha a subon van speaker line in r-l bemenet,azt használhatom párhuzamosan az r-l hangszórókból, vagy az erősítő hangszóró kimeneten csak a sub lehet az r-l csatornán?
-
Ibituba
aktív tag
-
Ibituba
aktív tag
a legnagyobb problémám az a kb 4000ftos relé (de legyen 6000 tok mindegy) aminek a gagyi érintkezői,gondolom hangfrekvencia átvitelre alkalmatlanok. a kontakt közöttük lehet vagy tízezred newton/m , oxidálódhat, patinásodhat, meg még fene tudja mi baja nem lehet. És akkor a 10v. 20 v. x ezer/méter forint összegű kábelek ezen keresztül közlekednek... ez furcsa nekem. és erre irtam a legelsőt. hogy ha "ez a relé nem szól bele a hangba akkor semmi sem, abban a rendszerben" ezután jöttek a honda generátor állórész kábel, ferrari, stb.. de részemről ennyi
-
Ibituba
aktív tag
válasz JohannZimu #91145 üzenetére
nem mondtam én olyat hogy "pofád lapos". őszintén megmondom szívesen olvasgattam eddig a kábeles szösszeneteket teszteket. de ez a mai váltó érintkezős relé kibaszta a biztit nálam... Nesze neked minőségi csatlakozók kábelek aljzatok.... még szkeptikusabb lettem. egyszer majd valahol kipróbálok ilyet. nagyon érdekel.
-
Ibituba
aktív tag
válasz JohannZimu #91143 üzenetére
ne csúsztass. értem én mit mondasz de ez már más mint amiről az eslő hozzászólásom szolt ezzel kapcsolatban. Döntse el mindenki mit akar, mit hall meg és mit nem. mire figyel inkább, a hallgatott zenére vagy a hangzásban esetleges hibákra... vegyen mindenki amit meghallgatás után jónak lát. Az első hsz megvan. olvassa el mindenki. a topik zárható. Köszönöm.
-
Ibituba
aktív tag
válasz JohannZimu #91132 üzenetére
nem mindenkinek, csak annak aki azt a ferrarit maximálisan ki tudná használni.
-
Ibituba
aktív tag
válasz allein #91071 üzenetére
Ha ez a váltóérintkezős relé nem szól bele a hangba, akkor semmi sem, ami az erősítő és hangfal között beépítésre kerül. Gondolok itt hangfal kábelre, banán dugókra... ezen a rendszeren. Egyszer nagyon szívesen elmennék ilyen összejövetelekre. Győrben vagy környékén szokott lenni?
-
Ibituba
aktív tag
Canton karat 40 hangfalpár érdekelne kitűnő műszaki és esztétikai állapotban.
-
Ibituba
aktív tag
-
Ibituba
aktív tag
azt lehet tudni hogy ezek miért ilyen drágák? milyen kábelből van pl, vagy milyen dugaszoló aljzatok vannak rajta? vagy miért ennyi? egyszer dolgoztam olyan helyen ahol egy ezer éves darálómotort kellett ÉV relézni.3-4 db 10-15 köbös konténer volt az udvaron , mögöttük a daráló amit derékig érő gazba lehetett csak megközelíteni. A konténerekben egyéb helyekről származó agyag tégla-cserép-törmelék volt. Kérdeztem mi a bánatot csinálnak itt? A válsz: darálják az agyagot ,és adják el olyan felvásárlóknak akik horgászati célokra bezacskózzák és árulják mint etetőanyag keveréséhez való kiegészítő adalék anyagot. Nyilván a zacsira már rá van írva hogy laboratóriumi körülmények közt szűrt agyagszemcsék... És működik, mert tényleg etetőanyaggal bekeverve lent tartja azt a mederfenéken.Ja és 300ft kilója
-
Ibituba
aktív tag
Mi a helyzet a trafó és a dugalj közötti szakasszal csatlakozásokkal? Pl: Légvezeték vagy foldkábel, utána mérőhelynél kábelfogadó(sk legtöbbször), aztán a mérő bekötés, onnan mért leágazás, elosztóban biztik vagy kismegszakítók, fali kötődobozokban leágazás kötések, szerelvények bekötése pláne ha csiptetős.... stb. ezek azért akárhogy is nézi az ember elég sok csatlakozáspontok tehát itt is lehet (ÉS BIZTOS VAN IS !!!) bibi.
-
Ibituba
aktív tag
Elnézést kérek, de eddig nem arról volt szó hogy nem a hálózat, nem az elosztó és dugalj közötti szakasz a lényeg, hanem utána a (jobbnál jobb-drágábbnál drágább) elosztó csatlakozók illetve ilyen olyan amolyan tápkábelek? Vagy most hogy...?
-
Ibituba
aktív tag
válasz xtremetuning #52902 üzenetére
Elfogadom az érvelést. Logikusan belegondolva hasonló a szituáció nálam is mióta kiderült milyen sportot űzök. Plusz vagyonvédelmi intézkedések meg elég sokszor agyalás ha nem vagyok otthon, hogy nem e jön valaki "zárás után nyitni". Sajnos ilyen világban élünk. Sajnálom már hogy nálam napvilágot látott a dolog,bár nem én újságoltam el..
-
Ibituba
aktív tag
Nem szeretném hogy sértődés vagy hiszti legyen belőle de valamit nem igazán értek és kikívánkozik belőlem. Ha valaki beújít és ezt el is mondja nyilvános fórumon, akkor a pontos típusát az új jövevénynek miért kell titkolni? Találgatások közt hagyva az itt lévőket. Nem hiszem hogy bárki turkálna a zsebekbe hogy ki mennyit mire költ. De tényleg nem akarok ebből sértődést. BÉKE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest