Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
BBéci
legenda
Hifis topik, hogy mennyire jó, azt döntsd el Te.
Az elősző három hozzászólást szerkesztéssel, egyetlen egybe kellett volna írnod! A jövőben ne felejtsd el!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Polcsugárzó nem létezik, a kisméretű hangdobozokat állványra kell helyezni!
Az RTi A3 és a BX2 hangkaraktere meglehetősen különböző és az sem mindegy, melyiket, milyen erősítő hajtja, mert attól is változik a hang jellege.
De ez a téma nem ide tartozik, hanem a hifis topikba.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vendingo
veterán
Nem ősrégi, pár éve vettem ~20 ezerért. Akkor ezt ajánlották nekem.
Ha meg már ennyi pénzt kiadtam rá, akkor nem szeretném leselejtezni.
Vagy keresek egy olyan erősítőt, amire megtudom oldani a rákötést.Norbi 72: Canton fonissimo 4. Nem tudom mai viszonylatban milyennek számít ez a szett, de anno drága volt.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Atomgeszi
nagyúr
Van az is. De egyik felét nem adhatom az asszonynak, hogy úgy nézzük a filmet.
Ha meg zenét hallgatok, akkor nem tudom cipelni a konyhába.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Dorian
félisten
-
BBéci
legenda
Sürgősen felejtsd el annak a lejátszónak az analóg kimenetét! Bűn rossz.
Azt szoktuk mondani, hogy (új árakat tekintve) a házimozi erősítő árának harmadából lehet ugyanolyan hangminőségű sztereót kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Tuib
aktív tag
Mármint meghagynád a mostani frontot és mellé tennél plusz dobozokat? Akkor a végfokos megoldás karcos lehet, végig kell gondolni, hogy tudod integrálni a Yamahába: a Pre-out-on megy a hang a végfokba, és akkor mikor zenét hallgatsz, akkor hogy kapcsolod le a mozisakat? Ha meg mozi megy, lekapcsolod a végfokot?
Én a végfokot a meglévő frontok erősítésére használnám, ha külön dobozok lesznek, sztem külön lánc lenne jó mellé.
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Tuib
aktív tag
Szintén vélemény:
Elindulhatsz egy sima végfokkal, majd ha lesz külön hangfal, akkor külön is tudsz válni a HM vonaltól egy DAC-Előfok eszközzel, amibe a gépet mondjuk USB-n, a BD-t meg SPDIF-el tudod bekötni. Így a HDMI megy a HM erősítőbe, a zene meg mehet a másik ágon.
Vagy veszel sztereón is vállalható HM erősítőt
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Tuib
aktív tag
A forntokat át akarod kötögetni, vagy átkapcsolót raksz be? Esetelg külön hangszórókkal tervezed? Mert az nem jó, ha mindkét rendszer egyszerre van bekötve a hangszóróba
Egyébként sztem én néznék main-in-es integráltat (ahol bontható az elő-végfok) és tesztelném, lehet hogy vállalható az RXV663 előfoknak, és akkor marad az integrált végfoknak, ha nagyon gázos, akkor jöhet az átkapcsoló vagy dugdosás...
-
Tuib
aktív tag
Szia!
Vélemény következik:
Nekem volt ilyen erősítőm, sztereóban egy kis nad, rotel, denon (használtan ~25-30k) erősítő lenyomta.
(Előtte egy rendes sztereó yamaha, és nad erőlködőm is volt, de asszem rotellel is jobb volt.)Szerintem első körben egy olcsóbb végfok kellene a frontoknak. Vagy egy integrált Main-in bemenettel, biztos hallható lenne a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest