Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
válasz kemszi #79159 üzenetére
Én két hete szereztem be új hangfalszettet és akkor jó pár márkát meghallgattam. A végére két befutó volt az egyik a Dali lektor 6 a másik Dynavoice Challenger m65 ! Végül a Dynavoice szettre eset a választásom.Szerintem ennek a szettnek a nagy testvérét érdemes lenne meghallgatni: [link] Én Yamaha rx-v 3800 használom 20nm szobában és nagyon jó mozira!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kemszi #79150 üzenetére
Én Onkyot vagy NAD-ot venném számitásba, mindekttő elég sok helyen van..
Dgyuri: van aki ezt van aki azt szereti, tény hogy nem hibátlan a linkelt JBL de nem vesse el csak azért mert neked nem tetszett.. kevés jobb van árában.. enyi erővel onkyót sem ajánlanánk mert nem tetszik többeknek.. pedig mozira jó, -
dgyuri0123
nagyúr
válasz kemszi #79159 üzenetére
Inkább ez, mint a JBL.
Különben összeválogatni nem tart semeddig. A linkelt oldalon 5 perc alatt megtalálod a hozzá tartozó hangfalakat.Tamoo: igazad van, de akkor még nem tudtam, hogy ekkora helyiségbe kell. A JBL nekem akkor sem szimpatikus. Hallottam nemegyszer, de nagyon nem az én világom, igaz KEF IQ 70 volt a versenytársa.
Sehol nem volt mellette szerintem.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Dorian
félisten
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz kemszi #79150 üzenetére
Én speciel biztos nem a linkelt JBL-t választanám hozzá. Közel fél milláért nagyon sokféle hangfal rendszert vehetsz hozzá, ami sokkal muzikálisabb. Ha dübörgés a cél, arra biztos jó. (bocs a JBL tulajoktól)
Inkább KEF, Boston, Q Aqustic, Dali, Polk szerintem, de sorolhatnék még sokfélét.Vagy pl.:[link]
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest