- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
-secret- #120090 üzenetére
Én nem merek ajánlani semmit, de sokan vannak itt akik jobban vágják a témát. Általában azt szoktuk mondani, hogy használtból sokkal jobb cuccokat össze lehet szedni.
Böngészgess használtpiacon, és linkeld be, ami szimpatikus, biztos lesz valaki aki elmondja a véleményét. De van hogy csak úgy maguktól is ajánlanak neked használtból.
AVX Fórum
HI-FI piac
hardverapró
avhome.hu -
BBéci
legenda
válasz
-secret- #120086 üzenetére
Azt írtad: "nem vagyok nagy hangzseni.. de ez nagyon bejön".
Ebből arra következtettem, meghallgattad és tetszik a hangja. Amennyiben ez a helyzet, vedd meg, ne kérdezősködj.
100000 forintért nem lehet új 5.1 házimozi rendszert venni. Amit annyiért adnak, annak köze nincs a házimozihoz, de még belépő szinten sem.
Azt szoktuk mondani, inkább egy jó sztereó rendszer, mint gagyi házimozi. Annyi pénzért még sztereóból is csak belépőt kapni.Ma, amikor ma beléptem, mindkét házimozis topikban 7 olvasatlan hozzászólást találtam, szóval egyformán pörög a kettő.
-
BBéci
legenda
válasz
-secret- #120083 üzenetére
Erősen belépő kategóriás összeállítás, igazából nem is ennek a topiknak a témája.
Ha már megkérdezted, sem külön, sem együtt nem tartoznak az itt ajánlott termékek közé.
Mihez hasonlítottad a hangját?(#120084) Smiley
Az rendben, hogy az elmélettel kezdesz, de amennyiben utána nem szerzel gyakorlati tapasztalatokat, keveset ér a megszerzett tudás.
A HDMI kép- és hangminőség témát kitárgyaltuk, ne kezdjük újra!
A csatlakoztatással kapcsolatos fejtegetéseddel vigasztald azokat, akiknek tönkrement valamelyik készülékük. Jó néhányan panaszkodtak itt a topikban és a szervizek polcai roskadoznak az elromlott HDMI panelű erősítőktől, tévéktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Külpolitika
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest