- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen digitális videókamerát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz kriszute #18958 üzenetére
1. Volt már, hogy én is írtam telóról, de akkor is normálisan írtam (még ha 10mp-el tovább is tartott leírni...lol... )
2. Lehet, hogy ez egy fórum, ahol névtelenül írogathatsz bármit (vagy nem? ) de akkor is emberekkel beszélsz és ennek megvannak az írott és íratlan szabályai...3. Sose értettem azokat akik így írnak. Nekem pl az is zavarja a szememet, ha a saját írásomra ránézek és hibát találok benne, ha belefér az 5percbe, akkor inkább javítom...
Általában nem szokott érdekelni ki hogy ír, milyen helyesírási hibákkal, vagy internetes szlenggel, esetleg idióta telefonos rövidítésekkel. De ennél nálam is ledobta az agyam az ékszíjat.
Olyan szép a magyar nyelv, amit csak egy maroknyi ember beszél...na mind1Peace!
A játék az nem játék!
-
Joshi
titán
válasz kriszute #18950 üzenetére
Tényleg nehéz kibogozni a lényeget de én megpróbálom.
1. Tehát a PC össze van kötve HDMI kábellal a TV-vel mivel az erősítődön nincs HDMI csati. Ha tényleg így van akkor csak abban az esetben lesz 5.1-es hangod ha a TV képes kiadni a HDMI-in kapott forrásanyagot mondjuk Optikai kimeneten amit már az erősítődnek kezelnie kell. Általában a TV-k csak optikai kimenettel szoktak rendelkezni.2. a HDMI kábelen kívül külön összekötöd a PC-t az erősítővel hogy a hang egyenesen az erősítőbe menjen. Természetesen ez esetben a HDMI hangot le kell tiltani a PC-én.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kriszute #18950 üzenetére
Próbáld meg nagybetűk és írásjelek használatával átfogalmazni a kérdésedet, mert nem tudom ebből a betűhalmazból kisilabizálni!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OLED TV topic
- iPhone topik
- GTA VI
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest