Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidrus

csendes tag

válasz devil-k #89651 üzenetére

Nekem se tűnt fel addig míg el nem mentem hangfaldemózásra.Ott mikor hangfalakat teszteltem A képet egy Sim projektor adta megy egy Cinemaster volt a forrás./Nem a Házi-Mozi stúdioban voltam)/.
    Na az a kép tökéletes volt.
    Mikor hozta a tulaj a hangfalakat hozzám ugye bekapcsoltuk a vetítőt hogy beállitsuk a rendszert.Ő egyből mondta hogy a kép mintha utánahúzna gyors részeknél.Aztán nekem is feltűnt. A hétvégén voltam moziban kíváncsiságból na ott sem volt ilyen.Szóval csak azt akarom mondani hogy az ember hajlamos azt hinni hogy minden tökéletes míg nem lát egy valóban olyat.
    A kábelre is azt mondták sokan hogy nem számít .Hát baromira nem volt igazuk. Azért ne hogy már egy Oppo vagy egy CA vagy egy Primare csak a nevük miatt kerüljenek olyan sokba.
    Szerintem csodák nincsenek házi moziban se mint ahogy az élet minden területén sincs,Ritkán van az hogy a olcsó cucc/Mert a popcorn az valljuk be/ ugyan azt nyújta mind a sokkal drágább.
    Azon senki se vitatkozik érdekes módon hogy mondjuk egy Denon avrx 2000 nem szól úgy mint egy Arcam 450.Ugyan úgy 5xaz árkülönbség mint Popcorn -Oppo esetében .kicsit hosszu voltam de tényleg a végére járok most már:)

Új hozzászólás Aktív témák