-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
#75912448 #127727 üzenetére
Mellesleg mikor Nolan az életben egyszer maximálisan természetes hangot próbált kreálni, munkaóra hegyeket ölve bele, ezen a szent helyen, a világon egyedülálló módon egységesen túlvezérelt ítéletet kapott.
Na-na,én nem írtam ilyet,nálam jól szól.
A többivel meg vele(tek)d vagyok.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#75912448 #127727 üzenetére
"Ki nem sz@rja le a szobaakusztikai korrekciót?"
Csak a vacakokat kell EQ-zniTartom amit mondtam. Lehet élni korrekció nélkül, mégpedig jól. így a "Ki nem sz@rja le a szobaakusztikai korrekciót?" a helyén van. Megerősítve..
Egy jobb fajta erősítő igényli a szobaakusztikai korrekciót? Nem feltétlenül, sőt, Tamoo imént írta le a tényeket.
Rossz erősítőn mi segít kizárólag, ha "nagy a baj"? Hát az EQ. Mi akkor a baj azzal amit írtam? Ezek is tények, de a lényeg, hogy ne legyeg igazam, nem?
Ha EQ nélkül rosszul szól az erősítőd, arról nem én tehetek és ne engem kárhoztass ezért. De ne erősítsd azt, hogy kötelező az EQ mert ez nem igaz. Szerintem, természetesen.
Na jó, elég lesz ennyi. Írhattok bármit, én befejeztem, srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged