Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragadozó
Ármester
válasz Alajos85 #121657 üzenetére
Szia!
Ha Pc-ről hallgatsz zenét, jobban jársz a hm erősítővel, de egy LX szériást is megkapsz ennyiért, ha nem 3D-és jobb lesz ennyi pénzért sztereóra is. Később tudod kiegészíteni egy centerrel és hátterekkel, akkor van mozid...Vagy csak sztereót akarsz, akkor én a mélyládát eladnám, akkor a hangsugárzókat is és feljebb lépnék és ahhoz egy erősítőt és DAC-ot...egy jobb 2.0 szerintem jobb élményt nyújt, mint a 2.1 gyengébb komponensekből...
Csak egy példa, hm erősítőben ez sokkal jobb sztereót nyújt, mint a 923, de gondolom 3D képre nincs szükséged...: [link], [link]
A teljesség igénye nélkül, hirtelen csak ezeket néztem, természetesen más márkának is vannak jó erősítői, vagy ha kép nem fontos régebbi nagy mozi vas is lehet jó választás, ha a hdmi nem fontos (ha nem mozi a cél, mert HD hanghoz hdmi kell)A két erősítő amit linkeltél, dgyuri0123-nak egyértelműen igaza van, a sztereó erősítő nagyságrendekkel jobb, mint a 923-as...
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest