- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #43167 üzenetére
Igen sőt csak ugy jó a mérés, ha a védőföldet kiiktatod, magyarázat a szövegben (tökéletesen érthető az egész): Ha földeletlen a készülék akkor nincs is más dolgunk, mint a mindencsatlakozástól megfosztott készülék RCA aljzatának külső részéhez és a konnektor földjéhez érinteni a jól beállított műszerünk egy-egy elektródáját. Mivel a védőföld épp a 0-val igy azt ki kell iktatni különben rövidzár lesz.
-
törölt tag
A jó minőség alatt mi sem a falrengető hangzást értjük, sőt: minél jobb egy hangfal/rendszer, annál szebben szól halkan is és nem üvölt,torzít nagyon nagy hangerőn se, hanem érthető marad. Itt kezdődnek az értelmes hangfalak de ez és ez is elfogadható..
1 sz hsz tartalmazza, de a lényeget befoglalom: dekódolnia kell legalább az alap formátumokat, erre megfelelő digitális bemenetet és DAC-ot kell alkalmazni, megfelelő erőtartalékkal kell rendelkeznie hosszabb távon is főleg nagyerejű effektek(durranások) miatt, ezért méretes táp és pufferkondi szükséges, beszédérthetőségre külön hangsúlyt kell fektetni, igy nagyon magas jel/zaj viszonyra kell tervezni és nem megengedett közöttük az áthallás, valamint a GND a lehető legalacsonyabb legyen, minden hangcsatorna jelszintje külön-külön állitható hangszintű legyen, elegendőek legyenek a be és kimenetei,legalább alapszintű védelmet kell beiktatni a végfokra, legyen legalább 1 pre out sub kimenete, és arra a vágási frekvenciát pontosan kell kezelnie... még sorolhatnám, de ezek a legfontosabbak.
Szerintem is többet érsz el a sztereóval mint ezzel az erősitővel... 20 W csatornánként elég lenne de elfogyhat a szufla egy mnd az 5 hangfalat igénybe vevő megterhelés esetén (akciófilmek, zenei kiadványok) ekkor torzitani fog és üvölteni,valamint elmegy a térhatás is. Legalább 30W az elfogadható, de 50W az alap, azt a legtöbb középkategóriás teljesiti. Ismétlem: nem a hangerő miatt!!!Béci: és a 1311-es denon valamint a 322 is IC-s, igaz az Onkyók voltak a vezetők ebben.
-
törölt tag
Gondolom csak nem ellensége a pénztárcájának.
Ha nem éri meg a javulás vagy nincs is akkor szvsz visszaviszi, Nem olvastam mekkora távolságról van szó de sztem 1 m. vezetékért csak nem aggódna hogy mit javul és mit nem mert ott csak jó projektorokon láthat esetleg változást vagy csúcs plazmán,pl. Pana GT vagy VT, egy LED tv-n aligha.
-
törölt tag
Szerintem a rendszer többi elemének és szinergiájának ismerete nélkül mit sem ér az infó. Aludj nyugodtan: a Dalik tuti meghálálják.Jó zenékkel nyugtasd lelked: az anyagiak idővel veszitenek jelentőségükből, ha elégedetten hallgatod a mozit/zenét.
Ha még az életben ujra tudom kezdeni a házimozit, akkor én is nagy súlyt fogok fektetni a kábelezésre. -
törölt tag
válasz
cintula187 #42988 üzenetére
Re-encode az ujrakódolja de a régi erősitő,Hdmi-nél pedig a HDMi 1.0 szerint tehát régi erősitővel is fogható formátumokra, tehát DD és DTS is van.
Igen, bitstream legyen, az adja a legjobbat. -
törölt tag
válasz
gyurczy #42952 üzenetére
Sajna nincs rajta pre out: így max sztereóban a line out jelről vagy pedig HDMI outról switcherrel HDMI-s DAC-ról analóg 5-7-1 kimenetet alakitanál át de az se igazi előfokként üzemel mert 5-7.1 line in bemenet lene és az ugye egy másik HM erősitőt jelent Ez úgy lenne csak aktuális ha vennél egy régi zászlóshajó erősitőt és oda mehet a DAC jele és akkor ezzel annyit érnél el hogy HD jel jobb hangminőségben menne és az Onkyo gyüjtené a DAC és a régi erősitő számára a HD források, ugysmint BD, Médiaplayer, Xbox, laptop,stb jelet.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #42926 üzenetére
Rendben.
Kis analógia: hangban ugye vegyünk példának a DTS-t. nos S/pdif-en is van DTS 5.1,DTS ES discrete, és DTS Matrix,HD-n pedig 2 ujabb ugye a DTS HR és MA. Ha az erősitő kb 2002 előtti akkor ugye csak a DTS szólal meg, hiába a jel tartalmazza a 6. csatornát akár diszkrét,akár mátrixolt formában, hiába 7.1 es az erősitő (DD EX miatt) a hátsók némák maradnak. Holott átmegy a jel,bitsebeség miatt átfér, és a bitráta is oké, csak ugye nem ismeri fel a dekóder a discrete vezérlőjelet. Pedig minden adva van a 6.1 megszólaltatásához. HDMI-n is ez van, legyen egy Denon AVR 3312-őd, a hdmi részében ugye minden 2012-es szabványú jel átmegy és mivel úgy tudod minden adott,4-k-t szeretnél megvalósitani,ehhez a sebesség adva van elég is lenne, 4k is átmenne ha csak a sebességen és egyéb müszaki öszetevőkön múlna de hát az 1.4a szabvány nem tartalmazta ezt a feature-t 2012 előtt, hiába van meg minden adottsága a 4k átvitelhez, enm ismeri fel, így kép nélkül fog a hang feldolgozódni, legyen az bármi, és a kép nem is megy tovább. -
törölt tag
válasz
szabi__memo #42901 üzenetére
Kifelejted a szabványositást, a bitsebességet igy mondandód sok sebből vérzik. Tehát nem nyúl hozzá ugyan de pl. nem is ismeri fel és így nem is képes továbbítani a 4k-t hiába lenne minden más tányező,tehát a sebessége megfelelő hozzá.
-
törölt tag
válasz
bankjob #42863 üzenetére
lehet a remote-ra nem kell kötni vagy pedig alapbol zajos, mivel az autóra való alkatrészek egyenáramra és nem egyenirányitott áramra (un. lüktető egyenáram) lettek tervezve, de egy jobb pc-s táp ezt megoldja,főleg ha szünetmentesre kötöd.
Mastermark: valamikor villamossági gyárban dolgoztam ot vettem feltudom, negativ-pozitiv lenne. Ez nálam a terminus technikus, még ha hibás szokássá alakult is. -
törölt tag
Zenei mélynyomók az teljesen más karakterrel rendelkeznek: feszesebbek, gyorsaban reagálnak, azokra a célkora inkább lefelé néző vagy zárt dobozok alkalmasabbak.
G.osseus:
1.: 4 álló elhelyezése nehezen megoldható, mivel a surround már 60-90 cm-el a fejünk fölöt van jó helyen, egy állót hogy emelsz annyira fel?
2.: Igen de érdemesebb dipólokat venni polcsugárzók helyett.4 álló nem játszik. -
törölt tag
válasz
z123456789 #42800 üzenetére
1000 € már akár Dalit kapsz de az Infinity-hez hol veszel még 2 hangfalat?
-
törölt tag
válasz
bankjob #42787 üzenetére
Az erősitő sobwofer out kimenetéből egy vastagabb RCA vagy inkább subkábel vagy Y kábellel vidd át a jelet a sal-on lévő low input Subkábel esetén L , Y esetén mindkét csatlakozóba.
Buster17: nem tudom mennyire vagy technikai szinten de a magasakat a legkönyebb kilőni. Próbáld meg egy másik haverod régi hangfalából kölcsönkérni egy magassugárzót (teljesitmény, márka,stb.. esetünkben teljesen mindegy) és próbáld ki a hangfalon lévő magasba vezető vezetékeken, alacsony hangerőn természetesen. Ha szól akkor a klasszikus "magasakt kell kicserélni" hiba, ha nem szól akkor a hangváltón kell keresni a hibát, az se ördöngösség de oda már komolyabb tudás kell mint "vezetékszakadást észrevenni": ott mérni kell multiméterrel.
-
törölt tag
válasz
soldi3r #42658 üzenetére
Engem nem állít az ilyen megoldhatatlan feladat elé: egy kis laposfogóval ovál alakúvá lapitanám a hüvelyt (mamát) megfelelő méretűvé, és annyi összeköttetés elég az antennának. Természetesen ha kétszálas (kábeltévé,V alakú vagy dipól) az antenna, akkor be kell kötni a másik szálat a külső hüvelyre (GND,t est) ügyelve hogy ne lógjanak a koax csati külső vezetékének szálai öszevissza.
-
törölt tag
válasz
masteryoda #42648 üzenetére
Igen de kapcsolhatós kell neked, simáén nem mükszik.
ProdyG: 28-33xx-es Denon lenne jó, jobb lenne a lx60-es piótól, a 38-43xx még akár az LX7x-es piónál is jobb. Csak ahhoz meg a BX lene szük keresztmetszet,de ha fejlődni akarsz tovább, iránynak jó. -
-
törölt tag
válasz
masteryoda #42563 üzenetére
Vagy Mastermark ötlete, vagy inkább egy olcsóbb DAC (digitális-analóg átalakitó) lene a jó megoldás. Az utóbbi csak digitális adásnál müködik, de sokal job minőségben.
Athos: a zone 2-höz simán rendelhetsz digitális forrást, így netrádiót is. Az 5.1 mellé telepithető, így nem lehet több .1 a fü hallgatási zónában. És mozira jó vétel a 807,bár olcsóbb hangfalakhoz a 609 megfontolandó.
-
törölt tag
Hangfalat ott biztositanak
, de hatalmas előny,hogy nagyjából be is tudod határolni, mire számithatsz.
Milyen hibalehetőségre gondolsz? Ha nem egy családból vezsed a hangfalakat, az a hibalehetősé, ha igy veszed, kapsz egy zenei qualitásokkal megáldott jó hangfalat. viszont neked mélynyom is kell ahogy veszem irásodból, ezért add fel a szin-ragaszkodást és az a Heco sztem jó lesz, döng is. Hogy lesz-e,van-e ilyen jó szett csak türelemmel kell várni. Ha a döngést szereted, a nagy Jamo-kat onkyoval ajánlhatom de azok hanminőségenekem és sokunknak nem jön be.
Elégedettt lehetsz ha nem házimozit veszel hanem sztereót, megfelelő méretű hangfalakkal. A Logitech-el lehet kapsz hangerőt, de dinamikát (magas-mély hangkülönbség viszaadása),térábrázolást már nem. És egy jó rensdszer halkan is jól szól, nem fog nagy hangerőn üvölteni hanem érthető marad (még ha a saját szavad nem is érted.).
Mekkora szobába lesz? Sztereó a kissebben jó alternativa lehet.#14525, , a 2-es sokkal jobb hangminóséget produkál de kell mellé egy álló (pl Heco vitas 500 v. 700) is sztem. A 2-el se lősz mellé, a régi quadralok kiválóak.
-
törölt tag
Ha 200 mehet akkor erőstőnek ez vgy kicsit jobb mozira ez (sztem 100-ért brutál jó vétel), és ez. ezeket természetesen hallgatás előzze meg mert mind3 teljesen más hangzásvilág!
hangfalban látom hogy az avx.hu-n az első 2 oldalon levő hirdetésekből ki lehet válogatni Dali concept polcsugárzókból egy szettet és elég sürün nézegetve össze lehet vadászni álló Dali C6-ot ami viszont teljesen jó és eismert hangfaltipus.Vagy trance-re jó ez a szett de KEF is képbe kerülhet.
Sarkan: Lektort!!! Ne engedj belőle
Pro Koryak többieket kiegésziteném : Marantz zenei de ütősebb hangzással bir a denontól, Yamaha Onkyós hangzásvilágtól kevesebb ütős de a részletezés csak a nagyok erőssége, Pioneer: Onkyo-denon közötti, nem húz más irányba mint a H/k,nem ken anyira el, részletezée elfogadható, de mozis karaktere ellenére a csúcs HM erősitői rendre elnyerik zenén a "Legjobb sztereó előadásmód" díjakat.
-
törölt tag
válasz
g.osseus #42429 üzenetére
LX60 sztem tökéletes lenne.
De ne bándd: mert így az erősitő és a hangfalak is a legjobb tudásukat adják. Újat inkább nem ajánlok hozzá, mert tényleg rámenne a gatyád.
Kissebb (TSI) lene jó vagy a Dali Lektorral egy minőségüek kb.Sarkan: ha frissithető a szoftvere akkor frissíts.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #42400 üzenetére
Igen, elméletileg..
-
törölt tag
válasz
MasterMark #42398 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #42389 üzenetére
Torz jelet akkor kap ha valamit túlerősitesz: hangerő harmadával is kicsinálhatod, csak vidd bármely jelet az equalézeren +12-re.
De sztem így jó ha -50-en jön meg a hangja, -
törölt tag
válasz
benceb77 #42369 üzenetére
Kösd be a frontokat és a surroundot egymás utána surroundok helyére és tedd all channel stereó-ra. ott járatva rögtön kiderül melyik komponens a hibás.Ha az erősitő a hibás ( mindenféle hangfalak rosszul szólnak) az fog kisülni hogy a kondik szálltak el teljesen. Ha a hangfal (surround jól szól) akkor gyanitom hogy a hangváltó sinylette meg az ES-ben. Erősitőben ha kimegy maga az erősitőrész akkor se mély-se magas nem szokott lenni.
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #42337 üzenetére
Mepróbálok érthetően válaszolni.
Ez a funkció a hangerőnövekedés szintjét szabályozza. Tehát azt hogy 10 db-es emelkedésnél mennyit emelkedik a feszültség a hangfalban. 88-90 dB-nél a 2 volt a legjobb és a legtöbb hangfal ilyen 92-nél 4, 86-nál 1. Alacsonyabb érzékenységü esetén kissebbre, magasabb esetén nagyobbrae állitva felel meg a lineáris hangzásnak, Forditott esetben viszont (pl 86-nál 4-et megadva alig fog emelkedni a hangerő, ha meg 1 voltot adsz egy 92 dB-es hangfalra akkor hamar kiold a védelem mivel hamar tullépi a megengedett max hangerőszintet. -
törölt tag
válasz
Eddie141 #42205 üzenetére
Jók az álványra helyezettek: van is állvány kapható különböző árfekvésben.
Nem kell fekve nézni,ezt csak a képről vettem, mint Sefter.Látom nemogen van hely de majdnem közvetlen sarokba talán elérhető ülő-fekvő helyzetben (természetesen az ülőt kell preferálni beállitáskor..
-
törölt tag
válasz
Eddie141 #42198 üzenetére
Természetesen nem rosszindulat szülte a hozzászólásom hanem hogy analógiát tudj vonni belőle, sajnálom hogy nem így jött le neked.
Center ugyanabból a családból származzon mint a frontok és a surround-ok. Ha nem találsz, inkább mondd vissza(én nem találtam és nem ismerem ezen tipust).
A surroundok mehetnek oldalt, kicsit hátad mögé és fej felett
60-90 cm.-re legyen. Ha fekve akarsz tévézni akor nehéz lesz térhangot előállitani,főleg hogy hely sincs mögötted, vagy ha van is, elmegy a tér, mire felülsz.. tulzottan közel lesz minden. De nem, lehetetlen, csak akkor kizárólag fekve és fejed mögé oldalra kellenének a surroundok.. ez megoldható?
Látom itrál azóta, tehát ha a fej helyzeteoda kerül akkor ülve is lehet, akkor az ülö fej fölé 60 cm-el kelenének a hátterek deahiz az kell hogy legyen mögöttetek kb. fél méter, és a szekrény ne legyen utjában.
Akusztikáért is majd rengeteget kell tenni mert ez a sok sik felület rémálom: szönyeg, függöny, virág,oldalra polcok... de nem kell tulzásba vinni és süketszobát se kell varázsolni és a topikben keres a "szivacs" szóra és találsz ötleteket. Képnek ideális, mint jópáran készitettek, emlékezetem szerint Doriannal és Toobee-val az élen. -
törölt tag
válasz
zolaas #42034 üzenetére
Nekem Lindsey Stirling jön be mostanában. hangszeresben meg régi Pink Floyd-ot és 1990 előtti REM-et hallgatok.
pan21: nekem 1080-as volt az egész telitett hangzással bírt, egy meghallgatást megér, anélkül nem merem ajánlani.Hazsnált? mert akor helyette inkább van marantz 6006-os az avx-en, az job zenére. -
-
törölt tag
válasz
Oldfighter #41982 üzenetére
Én a Riddicket várom ezerrel.
-
törölt tag
válasz
pellesmartin #41975 üzenetére
Baj lene mert feleződik az impedancia párhuzamos kötés esetén tehát 2 alá menne,soros kötés esetén öszeadódik és ha az erősitő mélyben nem elég combos (tehát nem kifejezett suberősitő) akkot clippingelni (érstd:leégni) fog a 8 ohmos hangfalad utána pillanatok alatt követné a másik is. Ráadásul a hangerő soros kötés esetén gyök2 tehát felének a fele lesz.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #41913 üzenetére
Mi sem egyszerűbb. Filmlejátszás Közben kikapcsolod az erősítőt. Ha a tv adja tovább a képet mintha mi se történt volna Akkor be van kapcsolva.
-
törölt tag
válasz
Oldfighter #41849 üzenetére
Én lehet megbarátkoznék egy kis kijelzövel is... amugy is letompítottam hogy ne zavarjon be.. nem ürhajóban akarok filmet nézni
Béci: köszi!
-
törölt tag
válasz
S. Szabi #41724 üzenetére
Épp azért mondtam hogy amit találsz írd ide hogy tényleg Nehogy tízféle falból legyen összerakva ugyanis az 5.0 csak egy családból származhat. Onkyo, pioneer, h/k legyen elsődlegesen az erősítő, de Marantz és Denon is jöhet, alsó-közép vagy középkategóriát keress nézd át az erősítőajánlot ott a típusokat és legtöbbször az utolsó számjegy változik évente. Nézd meg a kiválasztott típus hátulját hogy elég lesz e neked a csatlakozófelület . Hangfalat vehetsz sztereot először ráér a maradék nyár végén is. Ne mindent egyszerre, őszig semmi baj se lesz ha pl.erősítőt találsz hangfalak nélkül vagy vice versa.
-
törölt tag
válasz
S. Szabi #41714 üzenetére
Mind az erősítő mind a hangfalszett felejthető kategória, ennyiből használtan sokkal jobbakat kapsz, lejátszot végzel újat többit avx-en vagy a hardveraprón nézd ki, és írd meg mi az amire használnád miket kötnél rá mennyi zene-film arány Mekkora szobába kell és mi a legtöbb zene? Ha ezeket megírod tuti segít mindenki és nem nyúlsz mellé és remélhetőleg elégedett leszel.
-
törölt tag
válasz
g.osseus #41628 üzenetére
Akkor 922, ha 130-ig meg tudod venni.
Igazából hazsnált LX-eket emlegetttek a fórumon, az hozna igazi fejlődést. Az járható?
Még Marantz is számitásba jöhet.. Elég sok van fent.
Elég válogatósak az Onkyo lejátszók, csak ha gyári lemeztzel eteted akkor viszont oké, minőségileg ott vannak.
Linkeltem Dune prime-t avx-ről, annak is jó lemezpörgetője van, az neked nem lenne jó -már ha nem kelt el? -
törölt tag
válasz
gabenn4241 #41580 üzenetére
én a jbl-t bepróbálnám: az sokkal jobb a pionál
-
törölt tag
válasz
bongeszo #41528 üzenetére
2.1-es házimozirendszer nincs vagy egyáltalán nem az.... mivel eleve nincs 2.1-es szabvány... vehetsz 2.1-et és 5.1-es lejátszós egybevackot, de ird már le, zenén kivül mi a célod?? mert ennyiből sokkal jobban jársz egy használt sztereóval,az zenén is jol teljesit. Tehát kérnélek írd meg, mit kötnél rá, miért épp 2.1 és hifi/sztereó miért van kilőve? Utána tudok segiteni,ha tudok...
ujonnan első kör: Onkyo HT-S 5405 vagy hasonló sorozat... -
törölt tag
válasz
halhatatlan #41522 üzenetére
Dede, irtam is hogy lemezről tudja amit tud, ami Dolby Digital és DTS 5.1.
-
törölt tag
válasz
halhatatlan #41520 üzenetére
Értem, ezért mondjuk: kérdezzen mindenki vásárlás előtt, de 14-ert csak lemezt játszani megérheti (ha viszi a lemezt mert régi készüléknél már ez is gázos) és tévét rákötni is oké, max kinézel hozzzá vmi állohangfalat, késöbb veszel másik erősitőt után a passzold el, ha lejátszónak nem oké.
Mindez sztem. -
törölt tag
válasz
Gaben360 #41512 üzenetére
Nem lene rossz a CA, csak épp a zene és a sztereó megjelenitését huzták le több helyen (félre ne érts: nem rosz lever sok japán gépet ebben de nem éri el a versenytársak szinvonalát).
Halhatatlan: áruld már el: mit és hogy kötnél rá?
Maga az erősitő hangja jó egyedül, azt is más gyártmányu hangfallal tudnád kihasználni, pl egy állóval, és használati szempontból max lejátszónak menne el, és sztereó erősitőnek, DPL I miatt még csak normális térhangod se lenne, lemezről tudja amit tud (DD,DTS),máshonan csak sztereó. -
törölt tag
válasz
halhatatlan #41508 üzenetére
Ismerem, erősitője még valamennyire oké lenne, hangfalai viszont nem jobbak egy mikro-hifinél és nem fogad digitális csatlakozót igy felejtős.. semmit nem ér, mert eleve csak sztereó analógót fogad, árában inkább sztereót, csakhát a sztereó nagyságrenddel jobb minőséget ad akár ebben az árban is, amibe ez kerülne..
hogy hogy szól?? hát digit erősitő miatt jó és feszes közép és magastartomány, gyenge mélyekkel és pontatlan megszólalással (az utóbbiak a hangfalak miatt:azok erősen felejtösek!!!!) -
törölt tag
válasz
ocsi19 #41499 üzenetére
Nem érdemes. Nem lenne különbség, és nem lenne minőség sem... gyüjts hazsnáltra, ha találsz, beirod,véleményezzük.. hangfalat elég egyelőre sztereót, utána veszel hozzá centert meg háttereket.. fél év alatt többre mész igy mintha most beleölsz és utána se élmény, se térhang... ez pl kezdetnek megteszi.. rákötöd a megévő hangfalaid, és mehet igaz a hangerővel ovatosan kel bánni.
-
törölt tag
válasz
KisTücsök #41485 üzenetére
7.1-nek akkor van értelme ha a hátad mögött van 2 méter, különben ki sem alakul.
Ahogy irtad, az a sorrend, bár a 445-707 egy kategória kb..
Látom te is szerk::Csak mozira oké de van 806 és 906 is az avx-en azok verik sokkal a 707-et.
Arcam-analóg kimenettel jobban járnál, Keress inkább anaóg kimenetes lejátszót a kúlönbüzetből futja is és mrföldekkel jobb hgangot kapsz,főleg Focallal.. -
törölt tag
válasz
Sefter #41471 üzenetére
Mitől lenne az, mikor az is concept?Ha nagyobb kategória akkor miért paszol hozzá a center és a surround?
Ocsi19: 4.1 nincs, max a régi Pro logic sztereóból.
Sefter: igen, igen..
A 6-os sokkal jobb... többen írták: a 8-as lomha, nem jó választás, inkább Zensor7 helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest