Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatline#2
tag
válasz
zsoika #47592 üzenetére
Végül sikerült összeállítani a rendszert.
Szól is szépen, persze kell még finomhangolni.
Kérdésem, hogy ha PC-ről játszik le hangot, mondjuk megy valami játék, akkor PCM módban van, megoldható, hogy az is menjen 5.1-en?
Filmet már megoldottam, egy szomorúság van csak benne, hogy döglött az erősítő távirányítója és viszonylag messzebb került maga az erősítő így mindig oda kell mászn hangerőt szabályozni, de ezt majd próbálom pótolni. -
flatline#2
tag
válasz
zsoika #47588 üzenetére
Köszönöm.
pc-n a hangsávot át kell engedni
Szeretném megkérdezni, hogy ezt, hogyan tegyem majd?
Van a hátsó sugárzókhoz polc, csak viszonylag magasan, kb 180. Gondoltam rá, hogy a polcra rakom és kicsit megdöntöm, hogy jobban felé álljon, de ez nem tudom mennyire jó ötlet. -
flatline#2
tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, tanácsot, véleményt.
Hozzájutottam egy erősítőhöz, illetve egy hangfalszetthez melyek a következők:
Erősítő: Onkyo TX SR500E
Hangfalak: Jamo E500 2xelső, 2xhátsó, 1xcenter
Sub: E5 SUB.2
Ha valaki ismeri, akkor szeretnék általánosságban véleményt kérni a rendszerről.
Illetve szeretném kérdezi, hogy mivel lenne érdemes összekötni ezt a jelenlegi PC-vel? Jelenleg egy M150 Bazooka alaplapi hangkártyám van, amin 5.1 jack kimenet, illetve ha jól láttam a leírásában optikai kimenet is van. Esetleg érdemes hangkártyát venni emiatt?
Esetleg ha valaki tudna ajánlani hátsó sugárzóhoz állványt?
Nagyon kezdő vagyok a témában, szóval ha van bármi fontos amire érdemes figyelni kell és megemlítitek, akkor köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest