- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
Meglett a hiba, a bal hátsó surroundnál az egyik kábelnél megvolt repedve a műanyag burkolat a banándugó előtt és be volt oxidálodva, levágtam bekötöttem újra. Minden mást is átnéztem, nem volt hiba. Így lefutott végre, 2 óra szívás után. Hihetetlen, hogy ez miatt nem ment le.
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok. Valamiért nem fut le az Audyssey a Denon 3500 asomon, 85% nál megáll és nem megy tovább. Van valami tippetek, hogy miért?
-
Dareiosss
senior tag
válasz zozy84 #60626 üzenetére
Elszálltak az árak. A tesztek alapján a X3700 már sokat lépett előre, elég közel került a X4 es szériához de nyilván egy X4xxx szebben fog szólni ahogy BBéci is írta, ezért írtam én is hogy minimum x3700 vagy feljebb, esetleg nézd meg lehet e még kapni x4500 as modellt valahol. (egy árban kell lennie a X3700 al) Ez már több mint 2 éves modell de X4600 at nem készítettek.
Én megvagyok elégedve a Shielddel nálam egy Himedia Q10 Prot váltott. Eddig én nem találtam hibát.[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz Gino20 #60163 üzenetére
Mi a média lejátszód? Himedia Q10, Q5 pl csinálhat ilyen hibát.
Plusz nincs beállítva a Denonban a HDMI. TVn szintén nincs beállítva a hangnál a szakértői beállításokon belül. Lehet túlságosan levette az erősítő a subodat (valszeg helytelenül állítotad be a kalibrációnál) pl -11 re így nem kapcsolja be a subodat. -
-
Dareiosss
senior tag
-
Dareiosss
senior tag
válasz VoidXs #30435 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehet segíteni, csak itt konkrétan az ajánláson volt a szó.
Lehet én látom másképp, de csak olyat tudok ajánlani jó szívvel másoknak ami tényleg megérdemli.
Én házimozi hangfal részében nem vagyok toppon ezért nem is merek semmit ajánlani. Vannak itt nálam nagyobb tudású fórumozok.
Más elektronikai cuccokban jobban otthon vagyok Pl TV, vagy hálózat stb. , de ott ezt az elvet követem.[ Szerkesztve ]
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz dave0825 #30379 üzenetére
A Logitech Z313 mióta házimozi rendszer?
Sztem kár idejönnöd és ilyet beböfögni, profi házimozi rendszer több millió ft ba kerül, a belépő szint pedig csak pár száz ezer, fél millió. Ezért van két topic.
A 10 ezer ft os valamiknek meg nem tudom van e topikja de ha van is nem hiszem hogy van értelme.
Elárulom, hogy 3 méter normális hangfalkábelt sem kapsz 10 ezerért, és még az is belépő szint. -
Dareiosss
senior tag
Altea Borea 190e ft
Celsius 902 230e ftVan valakinek tapasztalat velük?
Melyiket válasszam a BF akción?
Sajnos addig semmiképpen nincs időm meghallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- Politika
- PlayStation 5
- Futás, futópályák