- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
A mostani erősítőd is elbír 5.1-et: Sony Pascal 5.1 + grátisz erősítő (37k)
Na jó, viccet félretéve, ha eddig sztereóztál vele és így folytatnád akkor bealkudhatsz 100k-ra mondjuk egy Canton Karat S 8 DC -t vagy nyugodtan vehetsz egy KEF IQ 5-öst (60k)-ért.
Ha monitor doboz kell akkor pl. Canton Vento 810 (65k)
vagy Focal Chorus 706 S (50k)
Persze ez utóbbiakhoz vehetsz szubot is, de nem tudom neked mennyire jönne be egy refis szub.
Mert a "canton karat"-os eladónak elméletileg van Canton AS 85.2-es szubja és a leírásnál azt mondja (60k)-ért vihető. -
zsoika
addikt
A nappali méretétől és az igényeidtől is függ. Ha nagy álló a cél akkor szerintem elkerülhetetlen az erősítő cseréje.
A mostanihoz inkább egy szatelit szett illene (pl. Harman kardon hkts 16,60,65) vagy egy min. 13cm mély/közepű kétutas 5.0 állványos szett és hozzá tetszés szerinti aktív mélyláda.A megadott árba csak régebbi szettek férnek bele szerintem pl. Heco vitas 200,300, hozzá való center
Vagy Wharfedale diamond 8.3 ,8.2, 8.1 8 center ilyesmi. -
arcitec
addikt
Egy valamire való wifi router-nek van 1 bemenő (A NET-ről) csatlakozása és legalább 4 elmenő, amit bármiféle eszközhöz vezethetsz - kábelen. A wifi csatlakozás korlátja(a nem vezetékes) szerintem meg csak a terhelhetőség, de pl egy otthoni környezetben sem a számosság, sem a terhelés nem nagyon lehet korlát. Ha még is, akkor a gyenge láncszemeket fejleszteni kell . ( NET , Router stb ). Ha az eszköz képes felcsatlakozni, ma már pedig minden eszköz erre képes(még a mosógép is, hűtő is), akkor nem lehet gondod ..
Pc-re, pl ott a vezetékes csatlakozás, oda azt kellene használni,szerintem és MC-ra is. Vagy kell hozzá wifi adapter .. -
törölt tag
Ja, hogy Mac!
Öööö, lehet elhamarkodtam a dolgot. PC-vel viszont nem lenne gond. Utána nézek, ha már belevágtam, de ez az apróság elkerülte a figyelmem sajnos.
Maga a javasolt készülék ugyanis android alapú.szerk:
De AirPlay-al megoldható az is! (viszont nem tudom itthon letesztelni)szerk2: Nem tudom, mennyi a keret, de ma már belépő szinttől is tud(hat)ják az erősítők, az AirPlay-t
szerk3:
Nézd meg EZT
(viszont erről megint nem lesz gyakorlati tapasztalat) -
törölt tag
Wifi-s megoldás talán jobb lenne, nem?
Erre meg alkalmas bármelyik S905 vagy S912. Nekem Wetek Play2 van, és zenét csak Spotin keresztül hallgatok, így végülis nem pontosan arról beszélek, amit kérdeztél, de eléggé biztos vagyok benne, hogy droid alatt megoldható. + Kodi alatt van AirPlay támogatás, amit bármelyik S905 csuklóból futtat.szerk: Ha gondolod, nézhetek valami streamelős cuccot. De én a BT-t nem javasolnám, ha elérhető a wifi. Egyedül ping-ben ver oda a BT, de a lefedettség miatt a wifi az ajánlhatóbb, meg zenelejátszásnál amúgy sem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest