- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
croma84 #7778 üzenetére
Amit még nem írtak, hogy az erősítős rendszereken bármit(értsd bármit) tudsz állítani. Csak 1 hangfal szóljon, mind, bal jobban... Ilyeneket az LG-n soha nem fogsz beállítani.
Esetemben is jól jönne egy olyan rendszer, amit kedvemre variálhatok, hogy mi szóljon, néha jó lenne csak surround adna hangot tv nézés közbe... -
válasz
croma84 #7778 üzenetére
Itt többen azonnal rávágnák, hogy igen, fos. De ők sem, és én sem hallottam, nem ismerjük konkrétan. Árából és a többi hasonló ilyen szett hangjából azt következtetem, hogy ez sem igen váltja meg a világot, de én eléggé nehezen mondok ki verdiktet, mert lehet, hogy valakinek bőven elég ez a szint is, és nem is vágyik jobbra. Tehát meg kellene hallgatnod, hogy tudd, NEKED van-e igényed jobbra. Az is kérdés, hogy mennyiért jutnál hozzá, mert ha nem tetszik (amire nagy esély van), akkor jól kell tudni kiszállni is belőle. Az a legjobb, ha el tudod hozni kipróbálásra.
Szerk.: Na, mire elküldtem, már Nemir le is írta, hogy fos!
Nemir Ombe : Terjeszted a kultúrát? Gratula! Tényleg nincs az ismeretterjesztésnek más módja???
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
croma84 #7778 üzenetére
Erre a kérdésedre válaszolva: valószínűleg igen. (konkrétan ezt nem hallottam, de sok másik hasonlót igen, csak dizájn különbségek vannak általában)
A korábbi kérdésedre is válaszolva: amit pl. ajánlottam, ott kapsz egy normálisan összerakott erősítőt (ami nem "egybeminden központi egység") normális teljesítménnyel, kapsz egy aktív sub-ot beépített erősítővel (az egyberendszerek passzív szub ,megoldásai helyett) + nézd meg ezt [link] + olvasd innen a topikot [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest