-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz #48613632 #42112 üzenetére
Vegre kicsit alakul a hazimozi hang topik a hazimozi fele
Egyebkent az atmosnal nem egyertelmuen bokud a hatsokat.
Egy kicsit belebujtam atmos temaba es mivel az atmos elvileg objektum alapu nem csatorna alapu. Egyebkent moziban objektum otthon meg csatorna,de mindegy jelen esetben.
Igy az erositok meg tudjak jeleniteni az eppen rendelkezesre allo speaker setupon. (Nem azt irtam hogy korbe 7.1 en lesz hang magasrol)
Erre az NR686 leirasban is talaltam infot. A magassagi hangsugarzokat rakhatod elolre hatra meg kozepre sot a alap korben 7.1 re is kirakja az atmostnyilvan magassagi hang nelkul.
"by installing surround back speakers, when the input format is Dolby Atmos, you can select the Dolby Atmos listening mode"
"Dolby Atmos listening mode faithfully reproduces the sound design recorded in the Dolby Atmos audio format by installing Surround Back Speakers or Height Speakers."De az atmossal van mas gond is. En egybol arra gondoltam hoyg de jo a netflixen van jopar atmos film ugyhogy lesz anyag ...de a atmos netflixrol pillanyatnyilag csak bizonyos teveken, meg par cuccon jon ,tehat nem marad mar mint a jo oreg torrentezes amit vagy 10 eve mar abbahagytam. Na de min jatszam le mert 2015-os oledem meg nem tudja az atmost, NR686 nem tud csak hangot usb-rol, xboxom 360-as. Egyedul MI Box az amin pastrough van es atmegy rajta atmos is de sajnos 7.1 lesz belole szoval lehet venni egy medialejatszot ami tudja.
Van meg a CC ultra ami hivatalosan nem tudja bar rebesgetik hogy fogja.
A firestick 4k tudja hivatalosan de csak Prime videorol es csak bizonyos orszagokban (nalunk nem, ez vicces mert a prime video tv kliens tudna de a stickjuk nem jatszik le videot kulfoldrol)
gondolom a fenti mind hazimozi tema ezert nem offtopicolombrexit: ezek kepesek kilepni marciusban, mar kaptamlevele HMRC-tol amin azt irjak hogy 11pm 29 Marc plusz fel vagyok iratkozva a brexit hirlevere ahonna naponta 10-20emailt kapot es azokbol nagyon ogy tunik hoyg fejvesztve keszulnek a nodeal brexitre
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Daywalker
addikt
válasz #48613632 #42112 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor máshova kerülnek a surround hangfalak és ez okozza a problémát, de majd én is jobban utána megyek.
Macska nálunk is van, kettő is (bár elég sokat vannak kint, bent általában esznek vagy alszanak ), sőt gyerek is, szintén duplázva, egyelőre egyik sem piszkálja a cuccokat, remélem így is marad.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest