-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
#42044160 #39988 üzenetére
Nem tudom hova tenni a dolgot, igaz este már nem volt sok időm elmerülni benne. Még a tévét is át kell néznem, mert ott is változtak a beállítások, az új bemenet miatt alapértelmezett lett minden, lehet hogy valamit kihagytam
Szerk: annyit tudok még mondani, hogy a menürendszer negativan változott a BT520-hoz képest. Komplikáltabb lett és nehezen kezelhetőbb. Ami egyenesen hülyeség, hogy a csatornák hangerejének a változtatásához egyesével be kell lépnem a csatornán belüli menüpontba. Eddig, ha valami nem tetszett csak végigzongoráztam a hangerőket 1 perc alatt, ez most lesz vagy 3.
Amit még hiányolok, hogy egy 200-250k körüli erősítőbe hogy nem fért bele a banán aljzat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest