Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Nem feltétlenül kéne nekem erőmű. Nyilván az i7 az egy túlzás, egy i5 szerintem elég lenne. Alapvetően onnan indult a gondolat, hogy a jelenlegi gépemet nem tudom úgy megcsinálni, hogy tudjon kezelni gyors SSD-t ÉS legyen helyem benne sok diszknek is.
Nekem egy fejlesztői gépre lenne szükségem, amiben különféle backendeket tudok futtatni, hogy ne a laptopomat kelljen ezekkel is nyúzni. Apple M1 Pro ide vagy oda, komolyabb projekteket db-vel, fullos backenddel stb stb ezen nyúzni azért még mindig nem a legjobb, noha van már natív alkalmazás, de nem olyan jó, mint X86 platformon.Ezen kívül ha van olyan ügyfélprojekt, amit ki kell tenni valahová tesztre, akkor arra, illetve GitLab Runner-t is tennék rá.
A többiek javaslatából én azt olvastam ki, hogy ha már elkezdem fejleszteni, akkor érdemes egy sokkal frissebb generációra építeni, mint egy-két már kifutott generációra költeni. Nekem az lenne a célom, hogy ha most váltok mondjuk 11. generációra, akkor egy 8 évig a takarításon meg a szoftvereken kívül megint ne kelljen hozzányúlni hardveresen a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- APC Back-UPS PRO BR900G-GR 900VA szünetmentes tápegység, bontatlan, garanciális
- Eaton Powerware 9130 2000VA RM 2U + Extended Battery Module (EBM) PW9130N3000R-EBM2 (5000VA UPS)
- Centralion Blazer 400VA
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- Új FSP 400W 80+ Platinum Szerver Tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest