Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TonTomika

    aktív tag

    válasz g0dl #7458 üzenetére

    Nem feltétlenül kéne nekem erőmű. Nyilván az i7 az egy túlzás, egy i5 szerintem elég lenne. :) Alapvetően onnan indult a gondolat, hogy a jelenlegi gépemet nem tudom úgy megcsinálni, hogy tudjon kezelni gyors SSD-t ÉS legyen helyem benne sok diszknek is.

    Nekem egy fejlesztői gépre lenne szükségem, amiben különféle backendeket tudok futtatni, hogy ne a laptopomat kelljen ezekkel is nyúzni. Apple M1 Pro ide vagy oda, komolyabb projekteket db-vel, fullos backenddel stb stb ezen nyúzni azért még mindig nem a legjobb, noha van már natív alkalmazás, de nem olyan jó, mint X86 platformon.

    Ezen kívül ha van olyan ügyfélprojekt, amit ki kell tenni valahová tesztre, akkor arra, illetve GitLab Runner-t is tennék rá.

    A többiek javaslatából én azt olvastam ki, hogy ha már elkezdem fejleszteni, akkor érdemes egy sokkal frissebb generációra építeni, mint egy-két már kifutott generációra költeni. Nekem az lenne a célom, hogy ha most váltok mondjuk 11. generációra, akkor egy 8 évig a takarításon meg a szoftvereken kívül megint ne kelljen hozzányúlni hardveresen a géphez.

Új hozzászólás Aktív témák