Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZIL

tag

válasz shalafi66 #18078 üzenetére

Igazad van. 2.1-es rendszer lesz belőle, de a .1-et majd később. A fő szempont az volt, hogy otthoni zenehallgatásra valami kompakt és lehetőleg költséghatékony (ezért választottam magasabb érzékenységű hangszórókat) rendszert építsek, ami nem uralja a szobát, de azért értékelhetően szól. Mivel nem elektronikus zenét hallgatok, az erőteljes puffogás helyett inkább a tiszta dinamikus mélyek megszólaltathatósága a szempont (dob, basszusgitár, bőgő, tuba...), így a reflexes sztereó rendszert elvetettem magamban (meg a mérete miatt is). Sok milliós top Hi-Fi hangzást nem várok tőle, hangosabban hajtva is maximum házibuli esetén lesz. A zárt dobozt a viszonylagos bolondbiztossága és a könnyebb tervezhetősége miatt is favorizálom.
    Arra megkérlek, ha valami (pláne negatív) kritikád van akkor ne szuperlativuszokban kommunikáld légyszi, mert így aligha van hasznomra. Ha esetleg tudsz konkrét ajánlásokat tenni felhasználandó alkatrészek szempontjából (vagy bármi egyébről), akkor csupa fül vagyok. Amúgy kösz a gyors választ! ;)
    Ja az építés nálam kezdődő hobby is, így az esetleges nehézségek nem annyira elrettentőek. Mindenben meg kell fizetni a tanulópénzt.

Új hozzászólás Aktív témák