Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Ok. Kb milyen magas dobozkában lenne majd ő? Csak hogy mégis el tudjam képzelni?
Milyen magassugárzó kell majd mellé? Csak azért kérdezem, hogy akkor nézegetném hogy merre tudom beszerezni, mennyiért, meg ilyenek... -
villamos
őstag
Úgy látom, hogy "kicsit" kuszán írkálok, ezért összefoglalom hogy mit szeretnék igazából, úgy látom már körvonalazódik előttem.
-kis méret lehetőség szerint hogy elférjen a polcon
-legyenek mély hangok lehetőség szerint mert szeretem a mély hangokat, dobokat stb a zenékben
-nem baj ha kicsit érzéketlen, lehetőség szerint legyen valamennyire terhelhető
-kétutas kellene, azt hiszem ennek különösebb akadálya nincs
-nem muszáj zárt doboznak lennie, lehet reflex is, de több kiinduló információra van szükségem annál, hogy ilyen hangszóró, és ennyi liter
a vége az lesz, hogy fogom a somogyis füzetet és összetákolok valamit belőle...
Javaslatok? -
Sullivan
aktív tag
ehhez a mélynyomóhoz milyen ládát csinálnátok?
1-2 szakértői véleményt szívesen olvasnék
A lényeg hogy minél mélyebben szóljon, én kb 140 literes dupla nagy szubcsöves ládára gondoltam. -
villamos
őstag
"a hangszóróknak vannak igényeik"
Nekem is vannak.
Egészen biztos vagyok, hogy létezik valahol a világon egy olyan darab, amelynek megfelelnek az én igényeim, csak még nem találtam rá. -
villamos
őstag
Van itt még valami, ami zavar, ebben az exceles táblában. Akármekkora értelmesebb teljesítményt adok a bemeneten, mindig a piros vonal fölé megy, ezzel kinyírva a hangszórót, max power input mindig ilyen tizenpár wattra jön ki jó esetben, -rossz esetben 1-2wattal már kampeca.
-
villamos
őstag
Az leesett, hogy ezek a kis hangszórók reflex dobozban jók igazán. A zárt doboz viszont egyszerűbb, elsőre elég lesz, és egyenlőre csak próbálkozom. A HA17-634 tűnik amúgy szimpatikusnak, kérdés, hogy milyen kicsi dobozba lehet még értelmesen belefaragni, és milyen magas legyen mellé... Olyan 30-35 cm magasságú ládát környékét még el tudok fogadni az asztalon vagy a polcomon, ha elég a hangszórónak a hozzátartozó térfogat. Ha ez nagyon butaság, akkor nézek kisebbet.
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy beszerezhető-e olyan vagy hasonló festék, mint amivel a gyári PA hangfalak vannak bevonva? Fekete, rücskös, kopásálló akármi. Azt hiszem vízbázisú.
Még csak elméletben építek hangfalat, de v.mi strapabíró szerkezet kéne MDF lapból, festve, sarokvédővel, ráccsal, stb...
Házibuliba sajnálnék v.mi szépen kivitelezett cuccot vinni,
aztán anyázni, amikor borul a sör -
villamos
őstag
Kísérletezek, olvasgatok stb. Nem sok mindent vágok, csak azt hogy nem lesz egyszerű menet.
Most az Unibox4.07 excell táblába írkálok be különféle hangszóró adatokat, lássuk mit dob be rá a gép alapon. Most pl a HA15-618 -ot írtam be neki, de nem értem igazából, hogy miért akarja egy pillepalacknyi térfogatú valamibe begyömöszkölni...2-3 litert dob ki. Qtc -nek 0,707 -et írtam. Fb 112Hz, F3 113Hz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest