- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mookica
tag
válasz
shalafi66 #31527 üzenetére
Az az érzékenység amire ez képes nekem bőven elég ahhoz képest amilyen hangszórókat akartam venni.
Biztos hogy lehet jobbat építeni ebből az összegből, csak az az aprónyi pici gond van ezzel hogy nem értek hozzá mivelhogy nem tudok mérni.
Te mondtad hogy mérés nélkül nem lehet hangváltót tervezni, így aztán nem is fog szépen szólni a méregdrága SS vagy Peerless...
A PA hangsugárzók szinte mind piezo magassal vannak szerelve, amik meg nem azok a JBL és a hasonló árkategória, amit viszont nem úszok meg 500€/pár.
Egyébként a piezoval igazad lehet, mert emlékeim szerint visít mint az állat, viszont nem adja le szépen a magasakat. Legalábbis az amit én hallgattam az így viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest