Új hozzászólás Aktív témák

• bkercso

nagyúr

válasz carl18 #26904 üzenetére

Mert ezek műnyagkompozit dobozban lévő neodímuimmágneses hangszóróval szerelt darabok, nálad meg az sem világos, akkor most mely hangszórókat használnád. Fából építesz. Jobb hangminőséget akarsz a 45e-es kategóriánál, üzemidőre nem válaszoltál, ahogyan a hangszórók adatlapját se láttuk.

Gondolom, ez a 2kg nem a 0,9kg-os hangszóróval szerelt 2.1-re vonatkozik, igaz?

bakker egy full kezdő vagyok ha valamit elkúrok minek költsek rá sokat.
    Egyrészt szeretnék összedobni magamnak valami használhatott + én ezt azért kezdem el hogy beletanuljak a dolgokba. Szóval nálam ez tanulás is tapasztalat szerzés is egyben, nem kell egyből High end audoprofilozásra gondolni.

Ehhez képest megkérdezed, hogy X kg-ból hény dB-t lehet kihozni, két gyári példa alapján. Muszáj volt röhögnöm rajta, elnézést! Hiszen a gyári dolgokat fullba optimalizálják tapasztalt mérnökök. Ilyen abszurd dolgot talán még nem is olvastam PH!-n az elmúlt 8 évben.

Ráadásul ott van, amit Shalafi is ír, hogy a gyáriak elektronikusan kompenzáltak, nálad meg ugye egy egyszerű tervvel kell majd előállni, mert egy kompenzálóáramkört nem fogsz tudni összerakni, ahogyan a külön BT- és amp modulokat sem tudod úgy megtápolni feltétlen, hogy ne legyen hangos digitális zaj. Ezért egybemodul kell, amit meg nem lehet kompenzálni.

[ Szerkesztve ]

kapható az OPA Red2 - Kercso Audio

Új hozzászólás Aktív témák