Hirdetés
- iPad topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
Kernel #53661 üzenetére
A Piezo-ra visszatérve. Én sem tudom, azt sem tudom, hogy miért húzta pirossal alá a helyesírás ellenőrző mikor eredetileg helyesen írtam, azt viszont töredelmesen bevallom, hogy nem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem én tudtam jól a szó helyesírását, vagy a nyelvi ellenőrző. Most már legalább nem fogom még egyszer átjavítani, ha majd legközelebb újra szükségem lesz erre a szóra. A segítséget pedig köszönöm.
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a konvektorokhoz való piezzo armatúrához rögzítésének van e valami metódusa, hogy a szikra ne az armatúra alatt csapkodjon, hanem eljusson az elektróda segítségével a konvektor belsejéig? A régi szétugrott ki akartam cserélni, de sajnos ha a helyén van a szikráztató, akkor az imént említett problémába futok, ha pedig nincs a helyén (és ebben az esetben a szikra is eljut a célig), akkor pedig szigszalaggal a konvektor burkolatának oldalához van rögzítve, amely funkcióját tekintve nagyon szuper, de esztétikumról ebben az esetben szó se essen.
Ötlet, tipp, tapasztalat? Köszönöm a segítséget.
Linkeltem képet is, hol kellene lennie, illetve a konvektorról mamáról is, ami egy fég f8.50-es.
-
AAntii
őstag
válasz
KillHates #51020 üzenetére
Az adapter erősen kozma szagú, szóval 95%-os eséllyel az tönkre ment, ettől persze még az akksi is lehet, hogy kuka, szerintem ahol táp van, ha szükséges akksi is lesz (egyébként is biztos érdemes lenne kicserélni). A TRQ Alimentador adapter hálózati áramról ment és 12V~400ma-re töltötte a Micra RK100-e típusú mérleget. Egyébként az sem teljesen kizárt, hogy az adapter már eleve mókolt volt csatlakozó szempontjából.
@imibogyo: ha helyben nem sikerült hozzád hasonló szakembert/tápot találni, akkor még kereslek!
(A "ha nem lehet kapni, majd csinálok" hozzáállás és a segítő szándék miatt érdemes fórumozni, szóval le a kalappal mindnyájatok előtt)
-
AAntii
őstag
válasz
Submarine #51016 üzenetére
Bemenet, akksis micra mérleg alját lehet látni a képen és sajnos jelenleg nem vesz fel töltést a gép. Az eddigi adaptere egy ezer éves spanyol gyártmány volt, nekem régebbinek tűnik jóval, mint maga a mérleg, szóval azt gondolom ez is valamilyen pót megoldás volt és az adapterről vett szagminta alapján az adta meg magát és egyébként is ez a logikus, a mérleg kb. 3 hónapja volt éves karbantartáson. Az elnevezése azért érdekel, hogyha helyben nem tudnak nekem segíteni, akkor legalább azt tudjam, hogy mit kell keresnem.
-
AAntii
őstag
-
AAntii
őstag
válasz
szab.tam #40272 üzenetére
"hanem nem kell fost gyártani. pláne aranyárban" ugyanez a véleményen vagyok én is, ugyanakkor úgy vagyok vele, ha már mégsem sikerült ellenállni a fos kísértésének, akkor ellevelezgetek velük, hogy nekik mi a véleményük a dologról. Mivel kulturáltan szoktak ezek a levelezgetések zajlani, így általában találunk olyan megoldást, ami mindkettőnknek megfelel. Most épp a 3 hónapja vásárolt tűzhelyünk gombjai fognak sorra kerülni, amikről mostanra olyan szépen lekopott a felirat, így csak sejtéseim vannak, hogy hány fokon megy a sütő rész. Ezzel a levelezgetéssel amellett, hogy a problémámat meg szeretném oldani az is távlati célom, hogyha mindenki, akinek problémája van a termékkel visszaküldi, akkor előbb-utóbb talán a 80 ezres tűzhely esetében rászánnak még 5 Ft-ot arra, hogy vagy normális festékkel lássák el a gombot vagy marják bele a számot és akkor nem tud lekopni. Tudom, idealista vagy, de hátha.
-
AAntii
őstag
Nem kapcsolódik szorosan a topikhoz (bár szerintem a tákolásba épp belefér), de nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg nektek, hogy bontott autóalkatrész keresése közben milyen gyöngyszemre találtam:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest