- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Ez lenne a hűtésem: Nem röhög!!
-
Zsubi
őstag
válasz geprombolo #5885 üzenetére
Be linkeltem oda is, csak gondoltam megosztom veletek is
Köszönöm -
Zsubi
őstag
válasz kételkedem #4136 üzenetére
OK!
-
Zsubi
őstag
válasz Undoroid #4113 üzenetére
13k-ért vettem a házat az oldalsó venti 24cm-es és gyárilag jár hozzá, elöl van tetszés szerint 14 v. 12 centis ventinek hely de adnak hozzá egy 14 centist előre, hátul pedig 12 centis hely van de oda már nem jár venti. Pár kép:[link]
[link]
Jah és gyárilag a 24 centis ventiben kivan alakítva 4 led-nek a hely és még a vezetékeknek is, és most nézem h még az elsőben is -
Zsubi
őstag
Készen van a ház festése, holnap csinálom rá a plexit és hétfőn megrendelem az egyéb kiegészítőket: harisnya meg, csatik, ilyesmi.
Végül a zöld/narancs összeállítás mellett döntöttem, bízom benne h elég ütős lesz -
Zsubi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #3978 üzenetére
Jó neked Én nem annyira
Télen valahogy össze hozom én is -
Zsubi
őstag
válasz Dimitryj #3970 üzenetére
A teljes oldalát és tetejét is plexiből szeretném a merevítő kihagyásával együtt h felülről is teljesen belehessen látni. Jah és azt találtam ki h nem fekete lesz a belseje hanem valami rikítóbb pl.: zöld belső és narancs vezetékek vagy valami hasonló szín kombináció ezt majd még kitalálom van egy autófényező ismerősöm aki faxán megtudja csinálni. Szép a házad
-
Zsubi
őstag
Vettem egy Sharkoon Revenge házat és végül arra jutottam h nem lesz teljes plexi ház hanem csak a bal oldala, teteje, meg a jobb oldala de ez még nem biztos h a jobb oldalt is megcsinálom mert onnan úgyse látszodik semmi. A ház belsejében minden fényes fekete lesz a szürke helyett, és minden vezeték és csati UV reagens lesz. Bízom benne h ütős lesz képeket rakok fel ahogy kész lesz. Jah és az oldalai csak 3-4mm plexiből lesznek, ha minden megjön időben lehet jövő héten kész lesz
-
Zsubi
őstag
válasz KillHates #3937 üzenetére
Hát úgy érzem nagy fába vágtam a fejszémet de majd csak megoldom
Az elképzelésem az h mindent csavarozok, h utána bármikor szétszedhető legyen, a tápot mindenképpen alulra rakom mert szerintem így stabilabb lesz a ház, vannak olyan perselyeim aminek menetes a belseje és a külső része bordás h ne forogjon meg és azt csak lyukba kell bele nyomni és kész elég csak lyukat furni és a menettel nem kell szórakozni. Az a bajom h nem igazán találtam plexi házakat és ezért gondoltam h csinálok egyet -
Zsubi
őstag
Hali!
Ha valaki plexi ház építésében tudna segíteni az lécci szóljon!
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest