- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz pepejoe #61353 üzenetére
Ilyen áramoknál az átmeneti ellenállás igen lényeges tényező. Ilyen megoldásnál lényeges, hogy ez állandó legyen, nem lehet a kezedre bízni. Ha nem nyomod kell eléggé, akkor nem folyik elég áram, ha túl jól nyomod meg sok lesz. Rugós feszítést szoktak alkalmazni, és megfelelő anyagú érintkezőket, kellően puha és kellően kicsi átmeneti ellenállású, pl. bronz, talán...lényeges az érintkezők távolsága is... Szerintem nem a szekunder oldali nagy áramot kell kapcsolni, hanem a primer oldalt.
Nézz szét itt![ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
veze
őstag
Itt [link] meg itt is [link] mintha egy menettel kevesebb lenne mint a Tieden és több nem is férne bele ( tahát a keresztmetszete esetleg nagyobb is , egyiknél irja hogy 35mm2
nem lehet hogy ez a probléma a tieddel?
Reggie0 Te honnan vennél ilyen relét? mert néztem hazai eladót de nem is találtam. Arról nem is beszélve, hogy az vajon nem kinai e..csak itthon már 2x annyi, vagyis pöttyintésenkét az már 2x5
ebből a videóból [link] sem derül ki milyen is a relé, de lehet ez is 5Ft/pötty kínai tipus... -
imibogyo
veterán
Nem vagyok szaki, de nekem az rémlik régebbről, hogy az ilyen fajta hegesztéshez pont, hogy "sokkal több áram és úgy sokkal rövidebb idő" az ami szükséges. Vagyis brutál teljesítmény, de csak pillanatnyi "munkaütem" az ideális. Itt jól látszódik mennyire pillanatnyi a dolog. Ja és a "hegy" is jóval vékonyabb a videóban, míg a tiéd elég vastagnak néz ki, lehet ez is baj, nem tudom, ez csak most olyan hirtelen jött észrevétel a videót megnézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest