Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Igazad van! Bár nekem soha nem volt egyik gépemmel sem hőmérséklet problémám! Van még egy cuccom egy 1700+ palo az sem megy 40 fok fölé azon coolink 2 ventis cucc van és az nagyon hallk nem is hallani. Ha lenne egy olyan házam mint neked lehet, hogy a vízhűtést is bevállalnám.
-
Vitus
őstag
Nem én mindíg a külföldit nézem mindenből nem az átiratot mert az olyan amilyen. Szóval akarok venni egy 2800+-os procit és ezt a titan még 3200+-hoz is javasolja de a zalman azt amit te irtal csak 2600+-ig. De ha tudsz más márkát akinek van 3200+-ig ajánlot cucca akkor azt szívesen veszem
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lehet, hogy maradi vagyok, de kissé ódzkodom a vizhütéstől:
-Gyári drága, a házilag megépiteni viszont elég jól felszerelt mühelyre lenne szükség, ami nem áll rendelkezésemre.
(Megjegyezném, hogy az egyik barátom épitett vizhütést, nagyon jó hatásfokkal hüt egy 2000+-os Palominót, de valami rettenetes lett tőle a gép kinézete: iszonyatos méretű gépkocsi fűtőradiátor a gép tetején szabadon, egy csomó ventivel, plusz nyomáskiegyenlitőnek egy IFA tgk. fékolajtartálya.....ehhez még hozzájönnek a gép belsejében a - nem viccelek! - 3/4 ''-os(!!!!) slagok...szóval valami rettenet, és igy sem volt olcsó) -
Vitus
őstag
Elhiszem, hogy annal a zalmanal ennyivel jobb meg azt is, hogy valamivel jobb a titan hangos hűtőjénél de nagyon kevésnek tartom azt a vízmennyiséget amit használ. Mi régen csináltunk vízhűtést de az egy 10 literes vödörből kapta a vizet egy olyan akvárium vízforgatval
Az már mennyiség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest