Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

3 hete AMD-re upgradeltem, azóta szivok mint a torkosborz, bár az új tápom a legtöbb problémámat megoldotta.
    Van egy noname midi házam, 2 házventivel, illetve a 2400+-os procin egy Titan D5TB/4(A) tip coolerrel. (Tudom, lehetne jobb is, bár húzva semmi sincsen, elvileg mennie kellene)
    Ha a ház nyitva van, akkor idele 48-49 C-os a proci, full terhelve kb. 63-65 C körül. Elég magas, de úgy gondolom, még elmegy. Teljesen mindegy neki, hogy a házventik mennek-e, nyitott oldallal max 1 C -t jelentenek. Gép nem fagy.

A problémám a következő:

Ha a ház oldalát felrakom, természetesen mindkét házventi megy, akkor is 6-8 fokkal melegebb a proci, mint nyitott oldallal. Az elöl lévő 8 cm-es venti befelé fúj, a táp alatt, hátul levő 8 cm-es pedig kifelé. Igy olvastam, hogy igy kell, bár szvsz valamit rosszul csinálok, mert összecsukva túlmelegszik, fagyogat a gépem...:((

Megpróbálok belinkelni egy képet, de még nem csináltam, nem biztos, hogy összejön elsőre.....:)
    [IMG]http://kep.tar.hu/bogyo112/images/pic2763917.jpg[IMG]

Legyetek szivesek, adjatok ötleteket, mit változtassak, hogy jobb legyen a hütés ebben a szerencsétlen házban.

Új hozzászólás Aktív témák