- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mura81
senior tag
abban biztos nem fogsz csalódni. Melyikre gondoltál a DA-01WB (6×hdd, 6×5,25, 2×floppy, ajtóval, 7 venti hely)?
A Thermaltake a Xaser II szériát Chieftec házakból építette, és tökéletes lett.
Irodába fogok összerakni egy új fájlszervert és ahhoz pont ma rendeltem meg egy Chieftec Dragon DA-01WB-t! -
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tudsz ajánlani valami megfizethető, és viszonylag csöndes tipust?
Engem különben az zavar,hogyha jól állitottam be a légáramlások irányát, akkor szvsz zárt házzal kellene jobb eredményt kapnom.....bár majd Parci letol, hogy nem tanultam semmit se,ennyi idő alatt...
Mentségemre szolgáljon, hogy eddig a gyönge kis 800@1066-os Cerkával, a Titannal nem is voltak hütési gondjaim....még házhütőt se használtam (benne voltak a gépben, de csöndesités cimén le voltak húzgálva a tápról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged