- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #130 üzenetére
Nem tudom,hogy ide irjam,vagy oda.Adtal egy ket jo ötletet.Ezutan a Coolink BAT utan utana fogok nezni.Nekem ASUS A8N-e lap van,a lent emlitett prockoval,ami most 2600-ra van rakva.A RAM-ok nem tudom milyen melegek,de nem erdekel,mert hamarabb hallnak meg orajeltuning miatt,min a hömerseglet miatt.(DDR400 gyari,huzva 470 Mhz9
En az Nf4 chipet egy kek NB-47-es zalmival hütöm,de melegnek talaltam,igy ra lett ragasztva egy ultra halk,40X40x20 kis venti,ami böven eleg,ennek a tesoja került a VGA-ra (X700 pro),ezek gyarilag elölapi HDD hütök voltak.
En is talalkoztam azzal a problemaval,hogy fent az optikai meghajtok mögött megreked a levegö,Vettem egy elölapi HDD hütöt,es betettem a legfelsö 5,25'' rekeszbe,möge került a Samsung vinyo.mivel nalam a haz belseje inkabb szivas alatt van,igy az itt bearamlo levegö hüti a vinyot,es kisöpri a ventik fele a meleget a RAM-ok felöl.
Remelem en is tudtam adni ötletet.
Ja en paraelszivoba valo filtert hasznalok,szürönek,zajcsökkentönek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest