- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPad topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
Mármint, hogy kibarkácsold belőle a szükséges hosszúságú csövet...
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
És sima porszívód nincs kéznél? :D
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #18 üzenetére
Otthon tekerd ki a porszívóból azt a csövet, egy éles késsel + harapófogóval (ha dróttal is meg van erősítve) vágj le a végéből annyit, amennyi kell. :DDD Az ipari porszívócső hogyan néz ki? Abban is van drótmerevítés?
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #8 üzenetére
Még valami: nálam a szalagkábelek ívesen össze vannak hajtogatva és egy befőttesgumival összefogatva. Amelyik nem azt a drive-bölcső és az alaplaptepsi közé rendeztem lapjával. Az összes többi kábel össze van bandázsolva. Lehetőség szerint semmi nem áll a szabad légmozgás útjába. Segíthet ez is. :)
-
Pacák
senior tag
válasz
almásrétes #4 üzenetére
A vicc az, hogy tegnap este kerestem valamit az elfekvő alkatrészeim között és megtaláltam az első gépem (olivetti 286-os:)
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #3 üzenetére
Ez esetben nem szóltam. :)
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #1 üzenetére
Ha a házad teteje függetlenül levehető az oldallapoktól fügetlenül, akkor ideiglenesen kipróbálatod, hogy jelent-e hőmérsékletcsökkenést, ha leveszed... Ha igen, akkor esetleg előrajzolhatnál a tetőre egy csinos hálót a táp és a CD-k közötti részen, és a háló pontjait pontozó+fúrógép segítségével kifúrhatod. Venti nem tudom, hogy fér-e oda, de a meleg levegő felfelé száll és így nem reked meg ott... :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest