Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martell
tag
válasz
krichd1 #11913 üzenetére
"Az SP120-at nem tudom miért sz*rozod le konkrétan" - Tessék figyelmesebben olvasni. Nem összességében sz*roztam le a ventit, hanem csak annak légszállítását. Mellesleg én is pontatlan voltam, hiszen nem tüntettem fel, hogy amikor ezt kijelenettem, kizárólag az AFekre céloztam (hiszen az AF teszi ki a nagy részét az eladásoknak).
A másik...Semmit nem bizonyít, hogy van egy (pár) venti a munkahelyeden. Többek között, mert nem kvantitatív a felmérés, mert semmi más nem derül ki csak, hogy nem romlott el. Márpedig több faktorból áll, hogy mi a jó venti.
"Ez a teszt dolog megint olyan, hogy ki melyiket hiszi el. " - Annak elmentek otthonról, aki kiválaszt egy tesztet és annak hisz. Minél több tesztet olvasol és azokat helyén kezeled...annál közelebb kerülsz a valósághoz. Illetve ha a leszűrt információ egyezik a saját empirikus tapasztalatoddal. Hiába olvasom, hogy az Alpenföhn mennyire jó venti, ha nálam 1000ig szódával elmegy, de 1000 felett a Nanoixiám, a Glidestreamem, az Enermaxom, a thermalrightom, de még egy régi CM házba lévő gyári venti is majdnem jobb nála. Az egyetlen aminél jobb az a Xigmatek Gaiahoz kapott venti, hát gratulálok, nagy eredmény.
Tetszik érteni? 6ból 1! Kb mint a corsairnél, ha összekerül a nagykutyákkal.
" a TY-147-et szoktam best buynak emlegetni. " - Már hogy lehetne best buy? Nem megy fel minden helyre. valakinek számít a külső. Valakinek a legfontosabb a halkság (ez pwmes, de facto a szabályzás probléma forrása). Mindezekből következik, hogy akinek pwmes kell és befér a helyére (black&white vagy keki a szobája), annak lehet best buy. Mellesleg hozzátenném, igen, azoknak én is azt ajánlanám.
(#11912) and1ao válasza Martell (#11911) üzenetérének válasza
Új hozzászólás Aktív témák
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest