Aktív témák
-
engusz
veterán
Nem tudom, hogy hol lehet pontosan kapni. Nekem egy 500x400x2 mm-es lapot hoztak, ~2e Ft-ért. Persze ez ''baráti'' ár volt.
Gondolkodtam én is a fém (vagy alumínium) előlapon, de amik anyagok tetszettek, azok nagyon-nagyon drágák voltak. Inkább veszek akkor egy másik házat. :DDD
Mondjuk kicsit bonyolultabb lett volna, mert rengetek hajlítás lett volna benne.
De ha van időd és egy kevés pénzed akkor bármit megtudsz csinálni vagy éppen csináltatni. -
engusz
veterán
-
engusz
veterán
Poliamid nevű anyag kell neked. Azt lehet hajlítani is úgy, hogy nem törik meg. Valamint lehet alapból színeset kapni. A vágás már próbáltam fűrésszel, de túl nagy volt a lap és így nem tudtam normálisan lefogatni. Ha ezt megtudod oldani normálisan, normális körülmények között, akkor sikerülni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest