Új hozzászólás Aktív témák
-
bandingman
tag
Örülök hogy Nektek megy a bolt. Nekem sajna semmisem akar összejönni.De talán majd a következő szezonban. Nem igazán tudok normális ifit sem húzni.Eddig csak kettőt tartottam meg de azokat is csak azért mert nem volt szívem fillérekért elkótyavetyélni.
-
corm
senior tag
Miután ez most ilyen dicsőségfallá kezd hasonlítani, énis berom, bár nem szokásom. Mostanában egész jó kis boltokat sikerült csinálni, egy edzéssel 40 milkókat kaszálok, ilyen se volt még hogy egyhuzamban így bejönnének a trédek
-
SLYM
veterán
most adtam el a 2 kiemelkedőt és tisztán bejött belőlük 320k. abból és a 100k plusszomból futotta erre:
a 2 új védő:
Fred Karlas (114120400)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.
Ország: flag Deutschland
TSI: 510
Fizetés: 154 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: DREAM TEAM5
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: pocsék Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: pocsék
81.600
Niels Weichsel (99411756)
18 éves, csapnivaló forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Ország: flag Deutschland
TSI: 850
Fizetés: 197 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: remek
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: pocsék
63.400
és a kapusomat cseréltem egy obbra. (a régi kint van az átadólistán)
Joris Voermans (30220616)
27 éves, jó forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Ország: flag Nederland
TSI: 9 220
Fizetés: 1 162 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Erőnlét: megfelelő Védés: nagyszerű a b hattriX-Ray keepers-up
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: katasztrofális
ő elég sokba 229.200-be fájt
vélemény? -
corm
senior tag
válasz
Patrick #2689 üzenetére
A csillagokat ne vedd alapul amikor latolgatsz. Az mindösszesen két dologra jó: 1. két hasonló játékost tudsz vele ez alapján összehasonlítani, bár erre ott a fizetés, ami sokkal pontosabb. 2: jól néz ki
Ha esélyeket latolgatsz, csak a hatstats értékelést nézd, és itt sem az összesítettet, hanem nézd meg oldalanként a támadás-védekezés értékeléseket. -
Patrick
addikt
A kupa ellenfelemnek a legerősebb csapatának 40,5 * kb, nincs akkora hatstatja, mint nekem 37 csillaggal, amit nem nagyon értek.
Szal ilyen erős még nem voltam, nem tudja, hogy ennyire készülök ellene, szal sztem nem fog kiállni a legerősebb kezdőjével. Ezért is gondolkodom azon, hogy a 2 tapaszos emberkémet játszassam e. -
-
Patrick
addikt
Most van két tapaszos emberem, sztetek ha játszatom őket, akkor maxot tudnak teljesíteni, vagy csak a felét? Mivel még tapaszos...sajnos ebben nem vagyok biztos.
-
Patrick
addikt
Van már nagyszerű csatárom és azon kívül még két remek, az egyik GK is lett
Igaz nincs ilyen átadása de lövik a gólokat, amúgy meg a középső védőmtöl mindeki rugdossa a golokat, tavaly is azelőtt is...nah de ez egy dolog.
Ez a középpályás nagyban javítani fogja a kp-mat, mivel eddig az volt a leggyengébb pontja csapatomnak, butaság lett volna csatárra költeni, pláne VI-ban minek nagyszerű csatár? Szezon végén olcsóbb a kp, legalább is ez a fajta. Akkor mennek ennyiért. Most szerencsém volt. Hiszen 8000 TSI-vel egy edzés és szintet lépne JSZ-bőlSzal nekem csak jó
Ráadásúl tulképp nincs is hibája.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nem annyira. Bár azért nem volt ám akkora előny ez a dolog. Nagy szerencse kellett ahhoz, hogy az ember sok hasznot húzzon rajta. Ha meg biztosra akart menni és egy fix összegért rakta ki, akkor nagyon könnyen pórul járhatott... Gondolj csak bele, neked hogyan esene pl. egy 100 milkós fizetés.
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #2680 üzenetére
Csúnya tényekre fordítva ezt, növeli a támadásértékelést, ha támadóként játszatod. A másik két irányításban is, de akkor kevésbé. Amúgy azért annyira nem volt oclsó a csóka, rendesen meg kell fietni a jó átadást, én inkább csatárba öltem volna azt a plusz 100 milkót(merthogy egy nagyon high nagyszerű im passz nélkül kb 150 milkó).
-
Patrick
addikt
A KP-nak az állóképesség és a játékszervezés a fő skill. Az enyém remek és nagyszerű, ezzel a labdabirtoklásomat nagyban javítom majd, de mivel jó az átadása a játékosnak, ami kiegészítő skill-nek számít, ugye az átadás az tulképp a passzok a rövid passzok és a felívelések..., ugye ezeket értjük az átadás alatt.
Így pedig a csatáraim nagyobb százalékban kapnak jobb, vagyis pontosabb labdákat, amit remélem majd ki is használnak -
bandingman
tag
válasz
Patrick #2672 üzenetére
A kupában az csikó csapatomat játszattam mert nem sok esélyem volt. A bajnokikra koncentrálok. De azért ezzel a játékossal tudok kezdeni valamit!
Rieme Aukes (87315228)
20 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Ország: Nederland
TSI: 3 160
Fizetés: 216 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Sörmeccs FC
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék -
Patrick
addikt
Nem sok?
Ilyen olcsón 8000 TSI-t nem találsz. 1edzés és kiemelkedő lenne, megnéztem
Úgy hogy nagyon jól jártam. Ráadásúl középszerű a formája, ha remek lesz 9000 felett lesz a TSI-je!4,5-5 csillag.
A hasonló fajta skillel rendelkező kiemelkedő pedig 300-tól kezdődik és mehet akár 500-ig is. -
Patrick
addikt
Szicológusból elég 5 is, a 10 orvos akkor kell ha van sérülted ha nincs akkor pápás, nem kell 1 db sem! a 10 közgazdit meg rúgd ki de nagyon gyorsan, mert ha nincs 1 milliárdod akkor ezek hasznot nem hoznak, max 1 db honza, az is akkor ha 100-150 millád lenne. A 10 gyúró is tökre felesleges, attól még ugyan úgy lesz sérülted, elég belőlük 3. És így már is 10 millára csökkented a költségvetés ezen részét.
Ez az enyém.
Ificsapat: remek
Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét
Kapusedző: 9 (2 700 Ft)
Segédedző: 1 (300 Ft)
Sportpszichológus: 5 (1 500 Ft)
Szóvivő: 10 (3 000 Ft)
Közgazdász: 0 (0 Ft)
Gyúró: 3 (900 Ft)
Orvos: 10 (3 000 Ft)
Total: 38 (11 400 Ft)
A 10 orvos csak azért van mert 3 sérültem is van. amúgy orvos nincs is és az már csak 8,4 milla lenne. -
SLYM
veterán
nálam így néz ki a klub:
A klub
Ificsapat: remek
Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét
Kapusedző: 1 (300 Ft)
Segédedző: 9 (2 700 Ft)
Sportpszichológus: 10 (3 000 Ft)
Szóvivő: 10 (3 000 Ft)
Közgazdász: 10 (3 000 Ft)
Gyúró: 10 (3 000 Ft)
Orvos: 10 (3 000 Ft)
Total: 60 (18 000 Ft)
ezt a hülyeséget, hogy a közgazdász nem hoz pénzt remélem gyorsan javítják a HT-ben. mert ugya a játék szeretne a valóságra alapulni.
amúgy ezek közül melyik felesleseg?
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2671 üzenetére
Hát igen, kell oda az ember, ahogy elnézem, de nekem is szal
Amúgy szvsz ha nem ellentámadást játszasz kupameccsen, lehet továbbjutottál volna. Az ellentámadás sztem egy nagy xar...
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
Na ezen a hétvégén ismét nyertem! Még jó hogy nem adtam el a maláj csatáromat mert ő rúgta az első gólt!
Nem kellett senkinek 60 milláért! Ennél gyengébbeket vettek 90-ért. De sebaj alakul a középpályám! Rettenetes leszek!
-
Patrick
addikt
Doichin Nestorov (54177924)
24 éves, középszerű forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: flag Bulgaria
TSI: 8 000
Fizetés: 533 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A.
Erőnlét: remek Védés: pocsék
Játékszervezés: nagyszerű Átadás: jó
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: katasztrofális
Gólok száma: 9
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
240 milla volt
2 hibája van, hogy Bulgár és nem technikásDe ilyen olcsón ilyen szintü középpályást nem találtam volna ennyiért.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
A szóvivők és az eredmények befoláysolják a szponzori pénzt. A 10 közgazdit gyorsan rúgd ki, mert csak viszik a zsét. Amíg nincs minimum 100 millád addig felesleges!
Kérdés, hogy 1 milliárd után pl 4-5 milliárdnál is többet hoznak e, egyesek azt mondják 1 milliárd a határ és onnantól hiába több a pénzed nem hoznak többet, mások azt mondják igen! De ezt majd én is kitapasztalom! -
corm
senior tag
-
SLYM
veterán
ha megvenném ezt az isteni szélsőt Felix Heider (10584623) és csak csütörtökig használnám, akkor nem kéne neki fizetést feizetni? tehát lejár 7.én. kb 200.000-ért fog elmenni. én megveszem. nálam van 3 percet és eladom akkor nem kell neki kifizetni a 230.000-es fizuját?
-
Patrick
addikt
Megint pocsék jött, de legalább a szponzori pénz gyorsan emelkedik!
-
SLYM
veterán
na megint nem jött valami jó ifi, de legalább jó a vezetői képessége
-
Patrick
addikt
TSI: 2620 (+3020/-400)
Forma: 3 (+6/-3)
Jónak mondható edzésem volt. -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2655 üzenetére
Hát igen, sajnos a HT fóruma kissé kesze-kusza
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2653 üzenetére
Van külön fórum arra ha játékost akarsz hirdetni...legalább is én úgy tudom!
-
bandingman
tag
De tényleg írtam oa egy hirdetést! Mivel nem tudtam hol hirdetni nyitottam egy fórumot. Lett is utánna belőle balhé...! A maláj GM figyelmeztető levelet írt. De gondoltam mivel ez a játékosom is maláj hátha kell onnan valakinek.
Sőt a magyarok is megfenyegettek hogy ilyet ne csináljak mert pénzbünti sőt még kizárás is lehet belőle.
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2650 üzenetére
maláj fórum
-
corm
senior tag
Attól függ mire akarod hazsnálni. Ha a labdabirtoklásodat akarod vele növelni, akkor a játékszervbezés a fontosabb, és középre irányított szélsőként érdemes játszatni(wtm). Ilyenkor a szélsőjáték nem olyan fontos, eprsze nem árt. Ha viszont a támadásodat akarod erősíteni, akkor a szélsőjáték lényegesen fontosabb. Az a lényeg, hogy a szélső játékszervezése hozzáad a középpályaértékeléshez, a szélsőjátéka és az átadása pedig a szélsőtámadáshoz. Az alapján dönts, hogy mire akarod használni a játékost...
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #2646 üzenetére
De, ismert
Legalábbis nagyon kis hibahatárral megbecsülhető. 28 xp pont kella tszintlépéshez, ehhez a bajnoki 1, a kupa 2, a válogatott meccs 3 pontot ad, a barátságosok tizedennyit. Azt, hogy egy játékos szinten belül hol áll úgy lehet lemérni, hogy megnézed mennyiért tudnál belőle edzőt nevelni, és okos táblázatok megmondják ebből a frankót.
-
SLYM
veterán
kb ha minden hétvégén jáccik a csóka, akkor hány hét alatt nő a tapasztalata?
-
SLYM
veterán
szélsőt kéne vennem. stabil 4-4-5 csillaggal. milyet kéne vennem? mi a fontosabb a játékszervezés vagy a szélsőjáték? én egy nagyszerű játékszervezésűre, és jó szélsőjátékos-ra gondoltam, mondjuk csapnivaló tapasztalattal. vagy jobb lenne ez fordítva?
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2639 üzenetére
mér nem lehet magyarul?
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2639 üzenetére
És ő mitől olyan nagyon jó?(momentán nálam kb. 5. számú csatár lenne, pedig kp edző vagyok)
-
bandingman
tag
Van egy nagyon jó csatárom! Eladom!
Azrul Amri bin Husin (100277969)
19 éves, passable forma, healthy
controversial person, aki fiery és honest.
Tapasztalata disastrous, és poor vezetői képessége van.
Speciality: Unpredictable
Ország: Malaysia
TSI: 2 320
Wage: 226 eFt/week beleértve a 20%-os prémiumot
Owner: Sörmeccs FC
Warnings: 0
Stamina: passable Goalkeeping: disastrous
Playmaking: poor Passing: weak
Winger: poor Defending: passable
Scoring: excellent Set Pieces: poor
Career Goals: 0
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
Kell a pénz nagyon!
Utánna megyek sörözni belőle! -
Patrick
addikt
Eladtam a 18 éves remek kapusomat. 6120 TSi és +1 edzéssel már nagyszerű lenne.
100 milláért raktam ki és...
Eladtál egy játékost, és kaptál 197 562 eFt-t -
SLYM
veterán
van olyan kereső ami vezetői képességre is keres?
-
SLYM
veterán
az 5-öd osztályban a szponzorok mennyivel fizetnek többet, mint a 6-od osztályban?
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2627 üzenetére
A fórumnál nekem csak 5 csoport fóruma jön be
HELP
-
bandingman
tag
Én is győztem idegenben az egyik legnagyobb vetélytársam ellen. Igaz csak 2:1-re de a 3 pont az enyém
Van egy link a (hattrick)fórumon ami tartalmazza a taktikai ABC-ét és most kipróbáltam. Bejött. Lehet hogy a random is segített de én azt szeretném hinni hogy a taktikám volt jó!
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
2-0-ról jöttem fel 2-8-ra
Bár tőle kiállítottak egy embert!
-
SLYM
veterán
az mér van, hogy a HT megjósolja, hogy 2. leszek, és az ellenfelemnek, hogy 6. amikor ő vezet 1-0-ra?
nekem ki is van írva, hogy 15 mérkőzés óta veretlen és 15 zsinórban a győzelem, neki meg semmi, pedig ő is eddig még vagy 10x győzött zsinórba. ez valami bug?
-
SLYM
veterán
válasz
mefistofeles #2621 üzenetére
hát nem
-
ÁÁÁÁÁÁ
Egész héten el voltam foglalva, eddigi pályafutásom alatt először, most szombaton kellene beállítanom a csapatomat, erre a rendszer MEGINT LETÉRDELT!!!!!!!
Ha nem lesz csapatfelállás akkor alapból bukom a nyitófordulót. Szép kis szezonkezdés. Nem sokat javított a helyzetünkön az Intel logó........ -
corm
senior tag
válasz
bandingman #2617 üzenetére
''A bajnokságban is soxor megyek idegenbe...
Egész pontosan hétszer -
bandingman
tag
Gőzerővel nekiugrok a középpályás edzésnek! Van 6 használható játékosom aki még edzhető.Talán nem bukok bele!
Hát a kupa az nehéz dió....!
A bajnokságban is soxor megyek idegenbe...
Nem könnyű szezonnak nézek elébe! -
Patrick
addikt
-
SLYM
veterán
érdemes még 21 éves védőt edzenem? kiemelkedő most. vagy vegyek 18 éves nagyszerűket és őket edzzem világklasszisig?
-
corm
senior tag
Itt a prohardver fórumon sosem ''ugattunk'' le senkit ha nem ismerte a rövidítések elentését, sőt nem egy hozzászólásunk csak arról szólt, hogy mi mit jelent. Ha gondoljátok, írjátok be sűrítve ismét őket, és aki erre jár megválaszolja... Amúgy az értelme annyi, hogy pl. ahelyett hogy világklasszis, csak két betűt írok(wc). Nomeg sokan akik régen kezdtek, megszokták az angolt, mivel ha jól tudom csak a 6. vagy 7. szezontól adott a magyar nyelv lehetősége. Én azért tanultam meg anno, hogy a velük való folyamatosabb kommunikáció elől elhárítsam az akadályokat
-
corm
senior tag
Az elmúlt szezonokban 60-70% volt a javamra, köszönhetően a magas tsnek és a nagyon jó imeknek. Most váltottam generációt, és a szezonnyitó meccset vele játszom, így nem tuom nagyon megnyerni. Ezért is vásároltam be a támadósorba egy harmadik csatárt, és egy támadó szélsőt. Így kb egálra tudom hozni az ő védelmével az én támadásomat. A középpályát elviszem, ha nem is nagyon, a védelmem meg elvben erősebb mint az ő két csatára...(a kupameccsen lesérült a titanic+ szélsője meg a wc kapusa
)
Dehogy mondjuk általánosítsuk a kérdést: tfh. kp: 70% a javamra, a védelme 9-12-9, az én támadásom pedig 6-9-7. Ez volna a 3-5-2 izomból, egy támadó szélsővel kategória. A másik 55%os birtoklás és 7-11-9 támadásértékelés, azonos védelmével szemben. Valamint tegyük fel, hogy az ő támadása kb. pariban van az én védelmemmel. Mondjuk így leírva a 3-4-3 egyértelműen jobbnak tűnik, dehát a támadó alakzatombvan most 3 új ember van, egy wc és egy supnat csati, meg egy supnat szélső, úgyhogy itt jócskán erősödtem a holtszezonban.
Mégvalami: most a fejlesztéseket leírva, beugrott, hogy írtam néhány hete olyat, hogy ''mire költsem a másfél mrdom kérdés van terítéken''. Nos eza három játékos pöccre annyiba került összesenAzt hiszem nem volt rossz bolt.
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2605 üzenetére
látod ezt én se értem. és én még mindig nem tom mit jelentenek
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2605 üzenetére
Igen, ezzel én is így voltam vagyok...régebben megkérdeztem, hogy mit jelent és szétugatták a fejem...erről ennyit!
Én VI-ost kaptam 2. jelenleg, 100-as hatstat 27-28 csillag. Sima ügy lesz -
bandingman
tag
Én is gurítottam egy 6-ost az ellen-nek!
Pedig nem is bot csapat volt. Viszont a következő ellenfelem nagyon húzós. V.-öd osztályos és elég magasak az értékei.
De tényleg! Miért nem lehet mindent magyar nyelven írni? Mostanra már én is megtanultam hogy mi az a CA ,Mots, Pic,.... de eleinte zavaró volt hogy állandóan bogarásznom kellett.
De ez csak egy magán vélemény. -
Patrick
addikt
1-9-re nyertem pickelve. a két szélsőm 2-2 gólt rúgott, + az egyik kp-m, két csatárom 1-1 gólt és egyet a védőm is
Leendő edzőm tapasztalata nőtt, REMEK-re, neki még megfelelő vezetői képessége van -
X-COM
nagyúr
jó kérdés, fogalmam sincs, nincs tuti taktika. Maga a CA is lutri, hogy egyáltalán kap é az ember helyzetet.
Milyen formációval mennyire erős támadást tudsz összehozni, valahol azt olvastam, hogy azonos védő és támadó értékelések esetén kb. 60% az esély a gólszerzésre.
Pressing-gel szoktak még CA-nál próbálkozni, hogy minnél kevesebb kontralehetőség legyen, de ezzel szerintem inkább x-re lehet gyúrni, van egy olyan felvetés is, hogy pressing-gel magát a kialakult CA helyzetet is el lehet venni, ebben monnyuk nem nagyon hiszek.
3-4-3-mal is simán viheted a középpályát, csak akkor aztán tényleg nincs védelmed.
Amúgy a nagyon megnyerni a közepet, ellenne mit takar? És milyen védő-támadó értékelések állnak szemben? -
corm
senior tag
Viszont ha már a CA szóba került. Örök dilemma gondolom, de védőedzők ellen, akik persze benyomják a CA-t mit érdemes csinálni? Nagyon megnyerni a közepet, hogy lehetőleg helyzetet se kapjanak és csak bemákolunk egy gólt, fenntartva a veszélyét, hogy jön a kontra. Avagy 3-4-3. Most van 3 csatárom, és erre készülök az ominózus ellenfél ellen, mert eddig az a) verzióval nem sok babér termett. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest