- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Basszus.
Az egyik emberem nemrég egyből sárgát kapott. 1 hét eltiltás...
Most a 75. percben becseréltem, hátha kapok jó fejelő eventet, mert akkor vele együtt már 3 jó fejelőm lesz fent. Erre megint kapott egy sárgát...Zs
-
Patrick
addikt
Fos ht, kezdem unni.
-
zsolli
addikt
Mindjárt erősítem a bal oldali támadásomat is. A bal oldali védelem és a kp rovására.
Lehet, emiatt kapok kiZs
-
zsolli
addikt
Áááááááááááá.
Juhhé, ellenfelem negatív időjárási eventet kapott az erőteljes játékosára:
61:33
A szikrázó napsütés nem segítette Sven Haubjerg Scharling játékát, hamar kimelegedett a nagy rohangálásban.Basszus, még egy helyzetem kimaradt:
63:23
Egy jobb oldali akció során Sörhas nagyszerű lehetőséghez jutott a vezető gól megszerzésére, de a hazaiak kapusa, Moritz Zall kivédte Fernando Serís hosszú felső sarok felé tartó fejesét.Zs
-
zsolli
addikt
Hoppá, Roby, 3-0-nás vezetésnél nem bízod a véletlenre, szinte az egész csapatod támadóba állt
Zs
-
zsolli
addikt
Kaphatnék a jobb szélemre is helyzetet. Elméletileg, a HO szerint 7-es (jó) a támadásom.
Mondjuk még arra is kíváncsi leszek, milyen értéket kapok rá.Zs
-
zsolli
addikt
Heihachi-nál az ellenfele kapott egy SE-t.
Legalább is szerintem SE, beadás + gól.Zs
Ui.: Heihachi büntetővel egyenlített.
Ui.2.: Heihachi vezet -
-
zsolli
addikt
59%-ban enyém a birtoklás.
Kíváncsi vagyok, hogy az erőnlétek miatt mennyit fog ez változni a végére.
Meg még annyi, hogy asszem a 75. percben...
...a másik szélt is támadóra tettemZs
-
r0by
addikt
Megint lesérült egy játékosom. Köszönöm Olaf
-
zsolli
addikt
Kedves fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Patrcik, ilyen ember kiállítást szerez?
Betojok...
Zs
-
r0by
addikt
Ha valaki gólt lő, annak van valamiféle súlya az edzésre, formára nézve?
-
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeeees!!!!
Az öreg pontrúgó hátvédem belőtt egy 11-est
1-1
Zs
-
zsolli
addikt
Jó lenne SE-t kapni.
Szikrázó napsütés van, az ellenek 2 db erőteljes játékosa van.
Nekem 1 erőteljesem van, de van egy technikásom is.Zs
-
zsolli
addikt
Patrick vezet 1-gyel (szabadrúgás), és lerúgta az ellenfél egyik középpályását, aki egyben a csapatkapitány is volt
Zs
Ui.: kaptam egy helyzetet, ami persze kimaradt
Kapufaaaaaaaaa
-
Patrick
addikt
Thomas Pescio, a higgadtan futballozó Bianconeri játékosa kitűnően csavarta el a szabadrúgást a sorfal és az ellenfél kapusa mellett, melynek eredményeként az állás 0 - 1, 7 percnyi játék után.
-
zsolli
addikt
5 perc, és 1-0 oda
Zs
-
zsolli
addikt
Na, mindjárt kezdődik a következő kör.
Amint látom, FTC és Heihachi kivételével mindenki idegenben játszik.
(Természetesen jegyet vettem a meccseitekre)
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
http://www96.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=101172000
Mégsem lesz akkora sztár az ifiakadémián, mint amennyire reméltem (legalább jó vagy remek védés) de azért a megfelelő védés se olyan rossz szerintem.
-
zsolli
addikt
Ezt a hülyeséget.
66%-ban birtoklom a labdát, és 1 helyzetet kapok, ami kimarad, az ellen 1 helyzetet kap, ami bemegy.
3 szabadrúgásom volt, az ellenfél meg kapott egy SE-t, egyik védőm tapasztalatlanságából eredő szabadrúgás, de az nem ment be.Zs
-
zsolli
addikt
Ifijeim már harcolnak.
3-1-re vezetünk, de mind a 3 gólom szabadrúgásból volt. 2 egyből kapura lett somva, 1-et meg ide-oda ívelgettek, és a csatárom csapott le ráZs
-
ftc
nagyúr
ujabb csatárom lépett a 12. szintre
ifiknel aki 5 csillag plusz par csilalg annak eltalaltma a posztjat?
-
Patrick
addikt
Az edződ, Tiago Elvas közleményei:
Egy képesség növekedett! Pedro José Villaseñor A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védés képessége titáni szintről földöntúli szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Enzo Ciuffreda A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége világklasszis szintről természetfeletti szintre fejlődött.
-
zsolli
addikt
A fórumon több edzésszámláló progit ill. oldalt láttam, de 1-2-re azt mondják, hogy nem pontos. Nem tudom, ez mennyire jó erre.
Azért ajánlottam a gyógyulás számlálót, mert nem tudtam, mennyire kulcsember a sérülted, mert ha nagy szükség van rá, akkor azért ez megnyugtató.Zs
-
zsolli
addikt
Itt számoltam ki: gyógyulás-edzés számláló
Zs
-
zsolli
addikt
3 db 8-7-es (forma-erőnlét) (kapus-védő-középpáyás), és 2 db 7-8-as (forma-erőnlét) (két szélső) játékosom van.
Zs
-
zsolli
addikt
Ellenfelemnél alapcsapatában nem "regisztráltam" formajavulást.
2 formaromlást láttam nála, 1 középpályán, 1 csatárposzton.
Cserecsatárjának is 1 szintet romlott a formája.Eddig jónak tűnik, de mint mondtam nagyon erős, tehát valszeg Ő nyer, csak 1 csöppnyi esélyem van.
Zs
-
r0by
addikt
Nekem:
TSI: +2180/-2310
Forma: +7/-53 erőnlét javulás, 2 skillup védekezésből.
A TSI változás egyébként érdekes, mert nem ilyen vészes a kép. Lesérült az egyik oszlopos védőm, ráadásul 4 hétre. Az ő TSI-je esett 1860-at. Remélem ebből azért majd kap vissza, ahogy gyógyul.
Szóval ha őt nem számolom akkor a TSI kb. így alakulna: +2180/-450, ami már azért szebben hangzik
Egyébként sem reális most az edzés, mert fiatalítottam a csapaton rendesen, a héten jött 4-5 játékos. Az átlag életkor mostmár 20 év... -
zsolli
addikt
Edzés:
TSI: +2570 / -240
Formák: +7/-6"A" csapatban 5 forma javulás (1 szint), 2 erőnlét javulás.
"A" csapatban 3 forma romlás (1 szint), de ebből 1 középpályán, tehát ott be tud jönni a "B" csapatból 1 ember, akinek 1 szintet javult a formája.Már 3 emberemnek van remek (8) formája. Kapusnak, egy védőnek, és egy középpályásnak.
1 szintlépésem volt játékszervezésből. "B" csapatom kapusa pocsékról csapnivalóra fejlődött belőle
Zs
-
zsolli
addikt
Nagyon várom az edzést...
Megnéztem Alltidon, a csoportban az én csapatomnak a legjobb az átlag formája.
Olyan csapathoz megyek, akinek 1. vagy 2. helyen kellene végeznie a bajnokságban, igaz az első 3 meccsén Olaf igencsak kicseszett vele, és addig "csak" 3 pontot (3X1) gyűjtött.
A 4. meccsén győzött, bár saját bevallása szerint Mots-olt, mert már elege volt Olafból.
Állítólag a TS-e gyilkos...
Tehát a TS és a IM-jei formai gyengesége (ill. legjobb IM eltiltása) miatt talán enyém lesz idegenben a középpálya...
Most már csak az a lényeg, hogy nálam csak formajavulás "engedélyezett", nála meg remélhetőleg nem nagyon lesz.
Természetesen az Ő edzését is kíváncsian várom.
Nagyon jó kis csapata van, szal minden kis pontba kapaszkodnom kell. Hozzáteszem szurkolóink elvárása: ki fogunk kapni
Természetesen a bajnoki szereplésünk elvárásai közt nem szerepel a pontszerzés az otthonában, de most kéne mindent elkövetni, amíg TS és formai gondokkal, esetleg eltiltás-sérüléssel küszködik.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6029 üzenetére
Csak hogy lásd, mennyire random a Yecora gólok:
"Ramón Yecora (308631771)
Spain 18 éves és 13 napos, következő születésnap: 2011-07-28
Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Sörhas
(2010-12-30 óta (5/44), 15h 6n)
TSI: 1 740
Fizetés: 194 eFt (161 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
3 104 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 261/Lehetőség: 1724
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális"Edzett suhancaim közül Ő még "csak" remek. Szerintem 1-2 edzés kell Neki a nagyszerűhöz. És nézd meg az átadását, gólszerzését.
Komolytalan, erre bevág két góltZs
-
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6029 üzenetére
Yecora és Rettau a két leggyengébb edzett ifim. Kiese és Weigel bármikor sanszos az "A" csapatba. Erre ki rúgja a gólokat? Yecora
Mekkora random. Ráadásul jobbról és balról is.
A védelmem az kész. Forma és egyéb dolgok miatt több sebből vérzik. Itt most egyedül a középpályámnak köszönhetően nyertem.
Ráadásul volt a védelmemben jól fejelő, még is kaptál egy SE-t.
Zs
-
r0by
addikt
Eh, most nézem, hogy a bari meccsre benéztem a kapust, és egy védőt raktam be helyette
Lehet ennek valami negatív következménye? Vagy pozitív?
Mindenesetre holnap kiderül az edzés után (amit tűkön űlve várok), a bajnokit végignyomta szombaton.
Ami az érdekes, hogy 4 eventet kapott, ahol bravúros védései voltak. Igaz be is kapott 6-t -
Patrick
addikt
Nyertem, király.
Nah készülődök melóba, bb.
-
heihachi
addikt
Gyerünk fiúk...
(haj'csat'ok)Ehh, késő
Grat a győzelemhez zsolli, és örülök, hogy sérülés mentes volt!
-
zsolli
addikt
Roby-nál nem semmi meccs van.
Ellenfelétől kiállították az IM-et, mindkét félről lesérült 1-1- ember.ZS
-
ftc
nagyúr
Majd varok vkit az uj arénámba
-
heihachi
addikt
Ahhh, a fenébe, ez a Yecora gyerek. Pedig azt hittem, másodszor nem fog sikerülni, mert elvileg jóval erősebb a védelmem a támadásodnál. Elvileg
-
Patrick
addikt
Aki majdnem összeesik a pályán, mert már nem bírja, azért rúg egy gólt.
0-3, nah ez már meg van.
-
Patrick
addikt
Kapusom már 3-szor védett. 0-2, még pár gól és biztos a győzelem. természetesen PIC-elek.
-
Patrick
addikt
"Sören Lewwald szokás szerint odaadóan küzdött ma is, de a tűző nap miatti kimerültségtől a mérkőzés vége felé már elég sápadtnak tűnt. "
Naba...
-
zsolli
addikt
Egy meccsen egy játékos pozitív és negatív eventet is kap:
35:22
Dirck Kiese a szikrázó napsütésben újra és újra elkápráztatta a közönséget kivételes technikai tudásával.54:29
Dirck Kiese szerencséje, hogy a tapasztalatlanságából fakadó, 54. percbéli hibájából csapata nem kapott gólt. -
zsolli
addikt
Heihachi élőben láthatja a Bundesligás öreg csatáromat
Bár a cserével csak gyengült a támadásom, de hát ez vanZs
-
Patrick
addikt
0-1 ide egy 11-essel, az ellenfelem MOTS-ol az tuti, mert 51% ide.
-
heihachi
addikt
Nem unatkozik az 575 fős nézősereg
-
heihachi
addikt
Hát akkor lássuk
-
zsolli
addikt
Nekem most egy gyors-kiszámíthatatlan csatár párosításom van.
Bár a Te csapatodhoz képest csak nagy jóindulattal lehet Őket csatárnak nevezniZs
-
zsolli
addikt
-
Patrick
addikt
Kell a támadás de nagyon, az biztos.
Sok helyzetet hagytam ki múltkor is, ha jobb a támadásom pl kiemelkedő, vagy jobb, akkor sztem nyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest