Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• corm

senior tag

válasz X-COM #2603 üzenetére

Az elmúlt szezonokban 60-70% volt a javamra, köszönhetően a magas tsnek és a nagyon jó imeknek. Most váltottam generációt, és a szezonnyitó meccset vele játszom, így nem tuom nagyon megnyerni. Ezért is vásároltam be a támadósorba egy harmadik csatárt, és egy támadó szélsőt. Így kb egálra tudom hozni az ő védelmével az én támadásomat. A középpályát elviszem, ha nem is nagyon, a védelmem meg elvben erősebb mint az ő két csatára...(a kupameccsen lesérült a titanic+ szélsője meg a wc kapusa :) )

Dehogy mondjuk általánosítsuk a kérdést: tfh. kp: 70% a javamra, a védelme 9-12-9, az én támadásom pedig 6-9-7. Ez volna a 3-5-2 izomból, egy támadó szélsővel kategória. A másik 55%os birtoklás és 7-11-9 támadásértékelés, azonos védelmével szemben. Valamint tegyük fel, hogy az ő támadása kb. pariban van az én védelmemmel. Mondjuk így leírva a 3-4-3 egyértelműen jobbnak tűnik, dehát a támadó alakzatombvan most 3 új ember van, egy wc és egy supnat csati, meg egy supnat szélső, úgyhogy itt jócskán erősödtem a holtszezonban.

Mégvalami: most a fejlesztéseket leírva, beugrott, hogy írtam néhány hete olyat, hogy ''mire költsem a másfél mrdom kérdés van terítéken''. Nos eza három játékos pöccre annyiba került összesen :D Azt hiszem nem volt rossz bolt.

Új hozzászólás Aktív témák