Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Az elmúlt szezonokban 60-70% volt a javamra, köszönhetően a magas tsnek és a nagyon jó imeknek. Most váltottam generációt, és a szezonnyitó meccset vele játszom, így nem tuom nagyon megnyerni. Ezért is vásároltam be a támadósorba egy harmadik csatárt, és egy támadó szélsőt. Így kb egálra tudom hozni az ő védelmével az én támadásomat. A középpályát elviszem, ha nem is nagyon, a védelmem meg elvben erősebb mint az ő két csatára...(a kupameccsen lesérült a titanic+ szélsője meg a wc kapusa
)
Dehogy mondjuk általánosítsuk a kérdést: tfh. kp: 70% a javamra, a védelme 9-12-9, az én támadásom pedig 6-9-7. Ez volna a 3-5-2 izomból, egy támadó szélsővel kategória. A másik 55%os birtoklás és 7-11-9 támadásértékelés, azonos védelmével szemben. Valamint tegyük fel, hogy az ő támadása kb. pariban van az én védelmemmel. Mondjuk így leírva a 3-4-3 egyértelműen jobbnak tűnik, dehát a támadó alakzatombvan most 3 új ember van, egy wc és egy supnat csati, meg egy supnat szélső, úgyhogy itt jócskán erősödtem a holtszezonban.
Mégvalami: most a fejlesztéseket leírva, beugrott, hogy írtam néhány hete olyat, hogy ''mire költsem a másfél mrdom kérdés van terítéken''. Nos eza három játékos pöccre annyiba került összesenAzt hiszem nem volt rossz bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest