- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Annyit erről az eu-ról, hogy múltkor olvastam egy osztrák publicistát, aki úgy fogalmazott, hogy az egész eu riadtan nézte a közép-kelet európai, lényegében posztszoci államokat, kivéve NDK, mert úgy viselkedtek mint a hajótöröttek. Milyen jó szó!
De tényleg, kb. mindenben olyak vagyunk, semmire nincs lóvé, mintha na még egy láda rumot kihalászunk, jó lesz érzéstelenítésnek.
Ha itt megtörténik az ami az észak olaszoknál, akkor Walking Dead, itt 3 nap és lándzsával járkálunk. A góréknak szerintem be volt készítve a teli tank, útlevelek, titkos szemályazonosság brazíliába, zsírleszívás, plasztikai sebészetre időpont.
Azóta is megy a sírás a lezárásokon, amivel elérték hogy legközelebbi ilyennél darálni fog, mert mindenki attól lesz boldog hogy szocializálódik. -
Giovan!
addikt
Nem reagálsz az aggályaimra továbbra sem: mi a hasznom nekem ebből az egészből? Az Apple pay most is tökéletesen kiszolgál és jelenleg biztos lehetek benne hogy bármelyik bankhoz megyek az Apple pay kompatibilis lesz. Miért lesz az nekem jó ha ez a helyzet megszűnik, és mondjuk bankváltásra kell b*sznom a drága időmet ha továbbra is Apple pay-el akarok fizetni?
Érvet írj ne ezt a mellébeszélést amit most csinálsz. -
Giovan!
addikt
Te akarsz értő olvasás tanfolyamot tartani aki azt képtelen felfogni hogy ha nincs kényszerítve a bank az Apple Pay használatára akkor simán megteheti hogy csak a saját gány alkalmazásán keresztül teszi az érintésmentes fizetést elérhetővé, ami a usernek nettó szopás?
Ez a hübrisznek egy olyan szintje amiért Bellerophónt simán földhöz verték az istenek. -
jerry311
nagyúr
Annyira védett meg az EU ezzel, mint az USB-C csatlakozóval.
A következő iPhone vásárlásakor dobhatom ki az összes kábelem, már ha ki tudom fizetni a nyílt NFC-t használó fos banki appal.
Az egyetlen biztos pont, hogy ha egy fillért is megtakaríthatnak a bankok, akkor inkább kiszállnak az Apple Pay-ből. A politikus szemében felhasználó a legutolsó szempont, annak segít törvényekkel, akitől több pénzt kap és az bizony nem az adófizető állampolgár.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EU trösztellenes bírságát megelőzendő az Apple a rivális szolgáltatásokat is odaengedheti az NFC és a mobil fizetési rendszerek közelébe.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest