Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na ma tényleg elmentem az Alexandra könyváruházba ami a Móricz Zsiga - Bartók Bélán van. Kezembe is vettem, bele is olvastam, a szöveg elég egyszerű volt, valami olyasmi volt benne, ( mérsékelt az angol tudásom...
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg. 
Most látom, lehet, hogy Snape?? Nem elírás ez? Snake a kígyó nem??
Egyébként meg D nem tévedhetett ekkorát, valami csavar még ki fog derülni!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fujifilm X
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy Mcgalagony professzornő számonkért valami nem teljes? animágus átváltozást Pottertől, olyat kérdezett tőle, hogy úgymond tényleg Auror akar lenni, a következő mondatban pedig Snake? v mi ugye ez Piton szerepelt, de már nem olvastam tovább, mert a biztonsági úgy nézett rám, mintha kiolvasnám a könyvből a betűket. Na szal egyelőre visszatettem még, 6000 Ft, még egy kicsit gondolkodom rajta... Végül is, ha találnék egy letöltést róla, akkor az olcsóbb lenne...
Na meg az én angol tudásommal, mire elolvasnám december lenne, addigra meg a magyar kiadás is megjelenik...
de azért lehet, hogy holnap mégis megveszem. Csak most annyi mindenre kéne költenem, de tényleg.