Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #775 üzenetére
A 775-ös p5ne-sli tesztlapot felszereltem hűtőbordákkal, a déli hídra elég volt egy vékonyka passzív borda, az északi híd kapott egy kis ventit, a cpu melletti fetekre kétoldalú hővezető ragasztóval applikáltam fel a méretre vágott alu bizgentyűket. A 478-as tesztlap is fel lesz szerelve a jövő héten ilyenekkel, szeretném ha minél tovább szolgálna. A többi megtartós lapra is kéne szerelni majd a későbbiekben. Igaz így nem lesz autentikus, de jobban szeretem a működő hardvereket, igaz nem kínzom valami sokat őket.
Most egy új, de sajnos eredeti dobozát nélkülöző cpu hűtőt néztem ki magamnak, egyelőre csak fontolgatom a bezerzését, de nem mindennapi darab, elég ritka. Az ára a lékektani határ közelében van, a teljesítménye cserébe nem eget rengető.
Mióta először láttam a Gigabyte gtx 680 soc 5 kis ventis csodáját, azóta akartam egyet. Kicsit többet fizettem érte, mint szerettem volna, de már úton van, a jövő héten érkezik. Fontolgatom, h meghirdetem itt aprón cserére/beszámításra, egy gtx 690-et szeretnék vagy egy 780-at. Azt nem tudom megéri-e a mostani hw árak mellett lecserélni a két gigás 770-et, ráadásul nem is lenne akkora előre lépés, de a memória kezd kevés lenni a gpu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest