Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Wolverine #54 üzenetére
nem mondtam, h konkrétan emlékszek, milyen fázisban és mi hasonlít a Nap aktivitásához, csak hogy a narrátor amikor elektronmikroszkóp alatt mutatták a működési elvét, megemlítette hogy a másodperc törtrészéig ugyanolyan folyamat zajlik le, mint ami a Napban. Nos a LHC is ilyen, a másodperc törtrésze alatt létrejön egy olyan közeg mikroszkópikusnál is kisebb nagyságban, ami hasonlít az univerzumban nagyban is megtlaálható fekete lyukra. Ezért írtam a hasonlatot, hogy furcsamód ennél pánikolnak, de a tintapatronok miatt még nem jósolt senki tömeges szupernova keletkezést a föld felszínén
-
Kobe
veterán
nem emlékszem pontosan, valemlyik ismerettejesztő csatornán volt egy műsor, nem a Hogyan készült ?hanem valami komplexebb, a Hogyan cisnálják vagy hasonlók és mutattták be a HP gyárát, és a patronokat részletesen. A kipréselési folyamatban egy nagyon rövid ideig olyan szintre hevül a festék (talán?) ami a Nap hőmérsékletével egyezik meg, vagy valami hasonló. Nem vagyok biztos amelyik fázisról volt szó, de a hasonlat 1000% ig biztos, ezért jegyeztem meg
-
Kobe
veterán
én mindig meglepődöm, hogy vannak még egypáran akik szerint a sötét középkorban élni lenne a legegyszerűbb
Az LHC szinte már a valléási fanatizmus felé terlei a babonás, tudatlan embereket, indiában már valaki öngyilkos is lett miatta, hát.....einsteinnek igaza volt, az emberi hülyeség végtelen
Mellesleg miért pont ez miatt aggódik valaki.....ránéz az íróasztalára, meglátja a nyomtatót, a nyomtatási folyamat egyik része például nagyon hasonlít arra a folyamatra, ami a mi Napunkban lezajlik - azonos működési alapokon, most akkor mindenki kezdjen el teóriákat gyártani hogy fog a nyomtatója supernovává válni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest