Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3D-t az időtállósága miatt vettem meg (meg aztán i9 7980xe-ről váltottam annak a nagyvize viszi) , am4 is igen jól megy még x3d-vel. . IGP-je gyenge mint a harmat, az kár hogy nem raktak bele rendeset. 8700G való IGP játékra bár az sem egy erőgép na oda valóban kellenek gyors ramok. De jelen esetben egy akár gyengébb kit árából kapsz egy videókártyát is.
Sima ryzennél is sokat számít a ram de azt is inkább videókártyára költeném. -
Igen sajnos ez meg fog törni valahol. Azaz fel fog menni a használt is.
A másik meg hogy ki kell kísérleteznem hogy mely modulok hogyan viszonyulnak ehez az adapterhez. Most ugye a legrosszabbal kezdtem azaz samsung modulok eleve nem szeretik az AMD-t.
Jelenleg ott tartok hogy 3600-ra sem bírom rábírni a 4 ramot. Igen sok beállítást végigpróbáltam.
Valami nagyon hozzáértő kellene, a probléma a vezetékhossz miatti jelveszteség. Maguk a modulok 5600-asok azaz nem annyira rosszak.Dess
Köszönöm! Soha nem voltam híve annak hogy megvegyem a legjobb ramokat és egy kattintásra kapjak kész eredményt. Valahogy izgalmasabb inkább megvenni a gyengébbet jóval olcsóbban és kihozni belőle amit lehet. Hozzáteszem X3D proci esetén átlag user a 4800-6000 között sem érez semmit.kenand
Bizony ez negatívum, lehetne valami alacsonyabb verzió, meg valami olyasmi reg buffer a jelszintekhez vagy akármi.hcl
Valóban ez így elég extrás. De ha nem lenne szüségem rá akkor is eladhatóság miatt nem aggódom, szerintem már most így ahogy van haszonnal elmenne a 4 modul. -
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest