- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hezso aktív tag Izé.... sztem a legnagyobb gond pedig itt az volt, hogy a kombók is hangosítva voltak. Mert a mikrofonok vagy szarul voltak elétéve, vagy túl kozel, vagy nemtom, de nagyon szarul jott le a hangjuk. Kétszer volt megtorzulva a 2 gitár. Namost hangosabbra nem lettek rakva a kombók, mert akkor még szarabbul szedte át a miki, halkabbra meg azért nem mert akkor meg kifele semmit sem lehetett gitárokból hallani, mert csak 2 hangfal volt elol. Szvsz az lett volna a jó megoldás, hogy a kombók hangosra, PA-ba meg nem lettek volna keverve. 
 Profi szinten persze hogy hangosítani kell, de sztem tegnap így kellett volna. Aztán lehet tévedek nemtom, mondom ebben sajna még nincs tapasztalatom, a tegnapi volt az első élő. De lehetett volna roszabb is :) (az ember csak a saját hibáiból tanul)
 Megint más lett volna ha rendes keverő van, mert ott kulon meghallgathattam volna a gitársávokat, és át lehetett volna rakni a mikiket, meszebb, stb... ...mindegy, majd máskor. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest