- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #4792 üzenetére
Driver hiba, szerintem.
Ilyeneket írogat a gép újraindulás után:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.aztán:
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\_??_USBSTOR#Disk&Ven_Generic-&Prod_Multi-Card&Rev_1.00#20100818841300000&1#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}.és:
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\_??_USBSTOR#Disk&Ven_Generic-&Prod_Compact_Flash&Rev_1.00#20100818841300000&0#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. -
Norby86
őstag
válasz
Norby86 #4793 üzenetére
Közben már megoldótott a gondom. A windows 10 megint hülye volt és a VIA audio HD (win10) drivert élesítette valamiért, az eszközkezelőben át állítottam VIA audio HD -ra és máris megjelent az előlapi hangkimenet. Érdekes hogy a windows 10 frissítései néha ekkora galibát tudnak okozni.
De a lényeg hogy működik! -
Inc.corp.
tag
-
Sziasztok,
Összeraktunk egy gépet, amiben ASROCK B250M Pro4 alaplap van, de sajnos rendesen hallani lehet mindent a hangszórókban. 2db Yamaha HS5 stúdió monitor van rákötve.
Milyen hangkártyát javasoltok?
Olyan kellene, ami csak azt a hangot ereszti ki, amit valóban kell és nem recseg, nem súg, nem sistereg tőle a hangfal. Csak zenehallgatásra lesz használva, sztereóban. Nagyon maximum 50 ezret szánnánk rá.
Teljes konfig: ASROCK B250M Pro4, INTEL Core i5-7500 3.40GHz, BE QUIET! Pure Rock, HyperX 8GB FURY DDR4, SAMSUNG 850 M2 SSD 500GB, GIGABYTE GTX 1050 Ti 4GB, FSP Hexa+ 500W, CORSAIR Carbide Series 200R Fekete, Windows 10 64bit
Köszi!
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Hozzátok fordulok mert érdekes dolgokat művel az alaplapi hangkártyám. Eddig minden gond nélkül ment az előlapi hangkimenetem majd mondom újra telepítem ma a Windows 10-et (64 bites) és azóta nem látja az előlapi kimentet. Frissítések elvileg rajta vannak, bár valamit ír az összegzőbe hogy nem sikerült telepíteni a frissítést. Ezt az audio driver-re írja. De hozzáteszem gép friss ujratelepítése után közvetlen sem látja, eddig meg rögtön látta.
Alaplapom: Asus P8B75-M LX -
válasz
Inc.corp. #4791 üzenetére
Mind a két USB-n előjön sajnos. Zenehallgatástól is összefossa magát, csak több időbe telik. Hétvégén ki tudom próbálni másik gépen, majd jelzem az eredményt. Ez asztali gép, most notebookon fogom. A hibaüzenetet megpróbálom lekapni vagy kiolvasom az eseménynaplóból és du. feltöltöm.
-
Inc.corp.
tag
válasz
Plazmacucci #4786 üzenetére
Üdv
A 2.0 és a 3.0 USB-n is előjön a hiba?Érdemes megpróbálni ideiglenesen asztali és/vagy másik gépen a működést.Illetve kék halálnál mi a hibaüzenet,egy látszólag értelmezhetetlen betű+számsor vagy egy hibakód,vagy valami konkrétum? -
-
ViZion
félisten
válasz
Plazmacucci #4788 üzenetére
'me mindig jön vki és kérdez...
A "mezei" hangkari vagy DAC topikban segítenek, ott kérdezzétek szvsz. -
miért nem zárják ezt a topikot?
-
the_cult
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Ma vettem egy Asus xonar u5 USB.s hangkártyát,Egy GENIUS SW-HF 5.1 4800-as hangfal rendszerem van,és a legújabb windows 10 van felrakva az anniversary edition (ha jól írom ) és valamiért nem akar megszólalni 5.1-ben a rendszer..a hangfal tesztelésnél megszólal a sub de azon kívül sehol semmiben.Az lenne a kérdésem ,hogy van valami ötlet hogy mit csináljak?
előre is köszönöm az esetleges segítséget!
-
Sziasztok!
Van nekem egy külső USB-s audió interfészem, amit ha használok, random kékhalálozik a gép, legyen az felvétel, vagy lejátszás. Van valami általános para ezekkel? USB 2.0 és 3.0 csatin is csinálja, valamint az USB szelektív felfüggesztést is letiltottam már, de mind hiába. Ez valami Windows 10 probléma lehet?
A típust eddig még direkt nem irtam, nem hétköznapi eszköz: [link]
Természetesen a gyártói illesztőprogramot használom, ASIO USB módban. Ha van ötlet, szivesen fogadom, rohadt idegesítő, hogy csak arra nem jó amire való. A gépem gyári Lenovo K450, valami noname Lenovo brandes alaplappal.Köszi,
P -
Sziasztok!
Egy furcsa problémára lettem figyelmes kb 2hete filmnézés közben. Fejhallgatóval néztem a filmet és néhány párbeszédnél vagy effektnél furcsán recsegett a hang. Hangfalon nem csinálta. Na mondom vagy a bemenet szar vagy a fejhallgató. Átdugtam máshova, ott is csinálta. Másnap megnéztem egy másik fejhallgatóval az is recsegett,de pl a zenék nem,csak a filmek. Tegnap is kipróbáltam és ugyan úgy recsegett,viszont youtuben, ugyan az a filmrészlet tökéletes volt. Létezik hogy az MKV recsegne fejhallgatón vagy mi a fene baja lehet? Asus Xonar DG-m van, ha ez számít valamit,de igazából nem recseg se zenénél,se youtuben,se hangfalon, csak filmeknél amit gépen játszok le és az is csak fejhallgatónál recseg, hangfalon nem.
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Creative SB Z-t. Jelenleg, ha a programjában tesztelem, akkor szól mind az 5.1, de am int elindítok egy zenét, vagy filmet, már csak a két első szatelit, a center és a sub üzemel. Van-e bármi ötletetek, mi lehet a gond?
-
Mydgard
tag
A Roccat Juke-ot elpasszoltam. Viszont mostanaban jol mukodott az alaplapi Realtek a laptop jackjen. Leszamitva, hogy wifis netnel recsegett, kabelesnel jo volt. Tegnaprol mara a bal fules megint ugy dontott, nem szol, akarhogy varialok a jack csatlakozoval.
- mar 2x vittem szervizbe, mindket alkalommal mukodott. A sajat es masik fules is.
- a fulesem jo
- a driver jo, olyan is volt amit driver updater szedett le, most gyari Realtek driver van fent.
- Win 10
- az NVidia driver most a novemberi, eggyel korabbi, mert arra is gyanakodtam, hogy az kavar be.Szoval eleg erdekes szitu. Most megint rendeltem egy komolyabb, USB-s hangkartyat, mert kieget, hogy allandoan problema van a hanggal.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Az mitől lehet, h hibátlan PCIe hangkarit (SB audigy FX) az Asus Maximus VI Formula lap nem ismeri fel?
-
Larsyy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy miért nem ismeri fel az integrált hangkártyát a Windows 10?
Most csak digitális kimenetet lát.Akárhogy módosítom,ettől nem áll el.
Eddig semmi probléma nem volt vele.Mindez akkor jelentkezett,amikor visszatettem a megjavított tápot és az alaplapi elemet.
Újra telepítettem a Realtek drivert egy Revo Uninstall után,de ugyanaz:digitális kimenet.
Az alaplap típusa:MSI P43-C51.Nem egy mai darab,de ezt a gépemet on-line zenehallgatásra használom(használtam).
Belenéztem a SETUP-ba,de ott csak engedélyezni,vagy tiltani lehet az integrélt hardvereket.
Tudnátok segíteni?Megköszönném! -
Wizard!
csendes tag
válasz
pulutodurumo #4778 üzenetére
Igen, próbáltam! Hiába váltogatom, akkor is csak a SAMSUNG (TV) szól, bármit dugok az alaplapi hangkártyába nem szólal meg semmi. Egyik napról a másikra..
-
Wizard!
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködöm már napok óta, hogy hang csak a HDMI-n keresztül jön! HMDI-vel van összekötve a videókártya a TV-re és csak a TV hangszórójából kapok hangot!
Alaplap: ASRock 970 Extreme4
Videókártya: ASUS RX470 STRIX OC 4GBFeltelepítettem a napokban a legújabb videókártya driver-t és azóta jelentkezett ez a probléma, azelőtt semmi ilyesmi nem volt, tökéletesen működött minden!
Azóta szinte már minden lehetőséget kipróbáltam, de semmi nem vált be:
1. Újratelepítettem a rendszert (Windows 10 64bit)
- Már rögtön az újratelepítés után sem volt hang, pedig a Windows 10 idáig illesztőprogramok nélkül is egyből adott hangot.
- Ezen csodálkoztam is, mert úgy gondoltam hogy a VGA driver kavart valamit be, de akkor újratelepítés után jónak kellett volna lennie!2. Ezután feltelepítettem az alaplapi hangkártyához tartozó legfrissebb REALTEK illesztőprogramot, de ez sem hozott várt eredményt sajnos.
3. Feltelepítettem a legfrissebb VGA illesztőprogramot, ekkor már jött is a hang a TV-ből!
4. Frissítettem a BIOS-t majd visszaállítottam az alapértékekre, és bekapcsoltam az alaplapi hangkártyát, de ezek után is csak a HDMI-n keresztül jött a hang a TV-ből!
5. A lejátszóeszközöknél a Hangszórókat beállítottam alapértelmezett eszközökre, és újraindítottam a gépet, de így sem hozott változást, továbbra is a TV-ből jött a hang!
6. Számítógép indításkor kihúztam a HDMI-t, majd miután betöltött a rendszer akkor dugtam be, hátha így a gép az alaplapi hangkártyát veszi előbbre, de nem, ezek után is csak a TV-ből jött a hang!
Próbáltam több hangszóróval, de nem a hangszórókkal van a probléma, sőt ha Fejhallghatót dugok be, azon se jön hang! Próbáltam az előlapi bemeneten is, ott sem jön hang.
A Windows érzékeli, hogyha eszközt csatlakoztatok, és azt is érzékeli hogyha kihúzom, de hangot nem ad.
Lefuttattam a hibaelhárítási varázslót is, ez annyit csinált, hogy több illesztőprogramot tesztelt, hogy hátha valamelyikkel jó lesz, kipróbált vagy 3mat de egyikkel sem lett jó, így visszaállította az alapértelmezettre.
Van esetleg valami amit még nem próbáltam? Valami ötlet esetleg? Én ilyennel még nem találkoztam..
Köszönöm szépen is előre a segítséget, ha rossz topikba írtam akkor elnézést kérek, nem vagyok jártas az itteni fórumozásban!
-
Saka1989
csendes újonc
Sziasztok. Realtek alaplapi hangkartyam van, ebbe be van dugva egy házi mozi rca kábellel. Eddig mindig rendben vllt az alaplapi kártya szépen rakeverte az 5.1-et szolt mindegyik hangszóró. Most már csak a két surround szól. Segitenetek hol tudom ujra beallitani h mind szoljon??
-
tamasgal
senior tag
Mi a véleményetek arról, hogy a SOUND BLASTER X-FI HD USB-s hangkarin (ugyan csak két csatornás), optikain vajon át megy rajta a mozi hang és esetleg még bele is tudok nyúlni a mozi hangzásába? Bocsi, sok helyen néztem de nem egyértelmű számomra!
Köszönöm szépen -
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy meg lehet-e oldani az alábbi problémát?
Szeretnék egy 2.1-es rendszert használni ami a következőkből áll:
Adott egy ASUS XONAR DSX PCI-E hangkártya amire csatlakoztatva van 2 db M-Audio BX5 hangfal 2x6,3 mono Jack kábellel.
Mivel nekem kevés volt a mély, így kaptam egy aktív mélynyomót amit sehogyse tudok rávenni a megfelelő működésre.
Vagy én nem értek hozzá, vagy ennyire kevés opció van ebbe a hangkártyába....
Egyszerűen nem értem, milyen csatornába kellene állítani hogy megfelelően működjön.
Meg lehet ezt oldani egyáltalán így, vagy teljesen halott ötlet? -
Ashenvale86
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. A Logitech g430-as külső hangkártyája halk, és ha feltekerem, akkor zúg is, ezért arra gondoltam, veszek hozzá egy másik 7.1-es külső hangkártyát.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy más külső 7.1-es hangkártyával is működne "jól" a 7.1? Illetve tudnék váltogatni az alapértelmezett hangeszközök között ugyanúgy mint most? Ha igen, ajánlanátok légyszíves?
Köszi előre is a választ! -
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus XONAR DGX-em, ami ma váratlanul elkezdett sípolni.
Nem csak a fülesben lehet hallani, hanem a magából a kártyából is jön.
Lehet ellene tenni valamit, vagy kuka?
-
Mydgard
tag
Csao!
Egy olyan problemam adodott, hogy bedoglott a jack csatlakozom. Ezert ugy dontottem, hogy veszek egy kulso hangkartyat, nevezetesen egy Roccat Juke-ot. Letoltottem a driveret a hivatalos oldalrol. Nos a driver 2014.07.25.-i, amiota hasznalom igen gyakoriak a kekhalalok. Ez a driver baromira nem kompatibilis a Windows 10-zel, hisz eleve elotte keszult, mielott az op rendszer megjelent. Szoval eleg nevetseges, hogy a gyarto nem tud mukodokepes drivert felrakni, nem frissiti. Most van egy konkretan problemasan mukodo hangkartyam, ami egyreszt iodnkent crasheli a rendszert, masresz jobban-kevesbe de recseg tole a hang, jatekok, videok stb. Ez igy teljes K.O. Valakinek ezzel kapcsolatban lenne otlete vagy mas is utkozott ebbe a problemaba?
-
Devsey
tag
Sziasztok!
ASUS Xonar DGX problémám van valószínűleg.
Hátlapi kimenetbe dugva hangfalnál nem szól a bal hangfal.
Fejhallgató esetén recseg.
Előlapi mind2 esetben főleg csak recseg, hang alig...
Mind2 esetben halkabb jóval mint az alaplapi pedig maxon van minden, és torzabb is. Fejhallgató esetén jóval a nekem normális alatt van a max hang, alaplapival meg le kell vennem eléggé h ne süketüljek meg.Drivert újraraktam többször. PCI és PCIe slotban is ugyanaz a hiba.
Nincs arra való ötletem hogy beállítás probléma lenne, a Main menüben kb mindent kipróbáltam már többször.
Gariztatás vagy vkinek ötlete? -
gergogazd
csendes tag
válasz
gergogazd #4767 üzenetére
rossz helyen kerestem a drivert... feltételeztem, hogy az asrock honlapján fent van a legfrissebb kompatibilis driver, na de mit is várjak tőlük? hogy a legolcsóbb alaplapjukhoz jár normális támogatás? ugyan, már miért is járna?
feltettem a tényleges legfrissebb Realtek drivert, talán majd most meglátjuk...
-
gergogazd
csendes tag
Sziasztok!
Mióta megvan a számítógépem, azóta időnként "beakad" a cucc kb 1 másodpercre, és borzalmas hangot hallat közben. Sokáig fogalmam sem volt a probléma eredetéről, de nemrég rájöttem, hogy kizárólag akkor vannak ezek a mini fagyások, amikor valamilyen hangot játszik le a gép, és találtam is egy külföldi fórumon egy bejegyzést, miszerint ez régebbi Realtek HD Audio drivereknél előfordul, frissíteni kell... A probléma csak az, hogy az én driverem elvileg naprakész (v7560). Az alaplapom Asrock Z97 Anniversary.Az egyetlen eset amikor nem jelentkezik soha ilyen hiba az az, amikor ASIO drivert használok, ami a gépemen kizárólag az Ableton Live-ot érinti.
Van valakinek bármi ötlete a probléma kiküszöbölésére?
-
DarthRoni
tag
Sziasztok! A következő problémában szeretném kikérni a véleményeket:
Adott egy Asus Xonar DS hangkártya, be szerettem volna építeni a gépembe, de ahogy elindítanám vele a képet, se kép se hang, beindul a gép, de bootolni már nem hajlandó, a biost sem engedi behozni, 20-30 mp után újraindul és ugyanezt folytatja.
Hangjelzést nem ad.
Tuti, hogy a hangkártyával van valami, mert másik alaplappal próbáltam azzal se jó.Szerintetek mi baja lehet? Van esetleg értelme foglalkozni vele, vagy kuka?
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Nem találtam értelmesebb topikot ,így itt is fel rakom a kérdésemet.
Minap problémázott a jó öreg Focusrite Scarlett 2i2 hangkártyám ,így ez miatt ideiglenesen egy Steinberg CL1 típusu usb s külső hangkártyára kényszerültem.
Stúdiófelvételezés közben ,külön fajta állomásokon késik a felvett hang egy hangyányit.
asio4all -t feltelepítettem de igazság szerint nem nagyon tudom mit kell rajta beállítani.
Esetleg ha tudnátok ebben segíteni ,vagy egy linket-oldalt ajánlani ahova az ilyen fajta megoldások röviden és érthetően le vannak írva ,örök hálám. -
raymi16
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Xonar DGX kártya képes optikai kábelen keresztül játékok alatt 5.1 hangot kicsikarni házimoziba? Úgy nézne ki a dolog hogy PC összekötve házimozival (optikai) illetve HDMIvel a TV. Korábban próbálkoztam vele, de csak stereoban szolt, utána olvasgattam és felemás válaszokat találtam!
Lejátszó típusa: Sony BDV-E2100
Ezeket tudja dekódolni:
Hangdekódolás
LPCM (2 CS. / 5.1 CS. / 7.1 CS.)
IGEN / IGEN / IGEN
DOLBY® DIGITAL
IGEN
DOLBY® DIGITAL PLUS
IGEN
DOLBY® PROLOGIC
-
DTS®
IGEN
DTS96/24
IGEN
DTS-ES MATRIX6.1
IGEN
DTS-ES DISCRETE6.1
IGEN (mint DTS Core)
DSD
-
DOLBY® TRUE HD
IGEN
DTS-HD™ HR
IGEN
DTS-HD™
IGEN
DTS-HD™ LBR
IGENTérhatású beállítás
2 CSATORNÁS SZTEREÓ
IGEN
DOLBY® PROLOGIC®
IGEN
DTS NEO:6™ (ZENE / MOZI)
IGEN / IGENKöszönöm a segítséget előre is!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Jobb helyet nem találtam a kérdésemnek, így hozzátok fordulok.
(Win 10) Boldogan használtan a KM playert és néztem vele az 1080p filmeket, de sokszor lefagyott így letöröltem, gondoltam rakok fel egy újat. Ez meg is történt de azóta nem szeret a technika.
Vezérlőpultban letesztelem az 5.1-t, kiválóan szól, írja is hogy minden jó és minden szép. DE!
A friss KM player nagyon halk lejátszás közben és hol szól az egyik hangszóró, hol a másik de végig olyan "vödör" hangom mintha a szomszéd szobában szólna. a VLC playeren csak stereo van.
A Winfos media Playet pedig ezt mondja nekem.
Van esetleg ötlet mi rosszalkodik? -
Bigyo77
csendes tag
sziasztok.
Adott egy microlab m1910 5.1 hangfalszett meg egy asus xonar dx 7.1 hangkártya ami optikai kábellel van összekötve. Az eladó szerint működnie kellene az 5.1-nek de sajnos a 2 hátsó hangfalat nem tudom életre kelteni. Elég sok beállítást megpróbáltam de nem akar összejönni. Valami ötlet valakinek mit kellene tennem? -
dorika87
őstag
Sziasztok. Van egy Acer Aspire AS4830tg típusú notebook. 5 év alatt eddig még szinte soha nem volt szükségem a mikrofon bement használatára, általában a beépített mikrofonját használtam skype-ra stb..
Most viszont eljött azaz időszak, hogy mikrofonnal szeretnék énekfelvételeket készíteni és sajnos azt vettem észre a hangbeállításokban, (Windows 10) hogy nem látja a mikrofon bemenetet, tehát csak egyet lát ami a beépített saját mikrofonja a notinak, pedig kettőt kellene látnia. Már újra tettem az audio drivert, frissíteni próbáltam, de szerinte ez a legfrissebb.
Mit ajánlotok, van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond és hogyan lehetne megoldani a problémát?
Már azon gondolkodtam, hogy erre a célra egy usb hangkártyát vennék, de nem akarok sokat kiadni érte (max 5e) és nem tudom, hogy ilyen árban van-e olyan ami jól működik, nem recseg, nem zúg, nem bűg.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Adames
tag
Sziasztok!
Nekem volna egy olyan problémám, hogy a USB külső hangkártyát használva néha furcsa, zavaró hangokat hallok. Pl. mikor meg van nyitva a Google Chrome böngésző, és oldalt gördítek az egérrel, illetve egyéb alkalmazások. A hangot ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a régi modemek csatlakoztak a hálóra, vagy amolyan MZ/X-es hangok.A hangkártyám egy Focusrite Scarlett 2i4 2.Generációs, a Net pedig UPC kábelen jön
Köszi a segítséget!
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, ha nem történik semmi, amikor az előlapi audio portba dugom a fülest?
Konkretizálni is tudom a kérdést:
- alaplap: [nVidia 7025 alaplap, még DDR2, s rajta HD AUDIO csati az alaplapon (hátul pedig a szokásos jack kimenetek]
- ház: Coolermaster, még a DDR1 időkből, és mint ilyen, szerintem AC97 a front audio csatlakozóNos, a gép remekül szól a hangszóróban, de most nőtt meg annyira a gyerek, hogy fülest szeretne használni.
De csak akkor tud, ha kirángatom a gépet, és bedugom a füles a hangfal helyére.Mit lehet csinálni?
Ezek tutira nem jönnek össze, az a baj?
Lehet kapni újabb fajta audio panelt, ami mondjuk a 3,5" helyére menne?Köszi!
-
caki83
újonc
Sziasztok! Új számítógépet vettem, 5.1-es Genius hangfalszettel ahsználom. Asus alaplap. A probléma az, hogy bekapcsolásnál, valamint kikapcsolásnál "roppan" egy iszonyat hangosan a hang. A régi gépnél nem csinálta. Valakinek ötlet a megoldásra? Köszönöm
-
draco31
veterán
Hello!
Nem tudom szabad-e itt ilyet, de végül is kapcsolódik a témához.
Alaplapom ASUS P5Q-E, és addig nem is volt gond, míg nem telepítettem a Win10-et, Win7-el a az alaplaphoz tartozó SoundMax program ment hibátlanul. Ugyanis a hátsó csatlakozóba egy erősítő van bedugva, az előlapiba pedig fejhallgatót használtam. De a Win10 óta nem működik, a SoundMax pedig nem indul el sem, az kezelte a csatlakozókat ugyebár. Azt hiszem nem megoldható ez máshogyan, már mindent próbáltam.
Van-e olyan hangkártya, amin van lehetőség az előlapi csatlakozókat is használni, tehát tüskesor, mint az alaplapon, Win10 kedveli, és nem is horror az ára? Használt is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest