Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy furcsa problémára lettem figyelmes kb 2hete filmnézés közben. Fejhallgatóval néztem a filmet és néhány párbeszédnél vagy effektnél furcsán recsegett a hang. Hangfalon nem csinálta. Na mondom vagy a bemenet szar vagy a fejhallgató. Átdugtam máshova, ott is csinálta. Másnap megnéztem egy másik fejhallgatóval az is recsegett,de pl a zenék nem,csak a filmek. Tegnap is kipróbáltam és ugyan úgy recsegett,viszont youtuben, ugyan az a filmrészlet tökéletes volt. Létezik hogy az MKV recsegne fejhallgatón vagy mi a fene baja lehet? Asus Xonar DG-m van, ha ez számít valamit,de igazából nem recseg se zenénél,se youtuben,se hangfalon, csak filmeknél amit gépen játszok le és az is csak fejhallgatónál recseg, hangfalon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Raspberry Pi
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest