Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Akciókamerák
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
Én az ATI kártyára ilyen hűtőt tennék:
[L]http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=117&page=1[/L]
A Herta árulja 3800FT+áfa, és a vga által termelt hőt kiviszi a házból, low modban 0 hangja van, de high 2500RPM fordulaton is halkabb a gyári hűtőknél. -
KINKY_007
aktív tag
Nem kell az eredeti? én mostanában fogom lecserélni Zalman heatpipe-ra, mert az meg 0 Db, mert passzív. boltban 5,6+fa
-
AtiMod
csendes tag
Udv!
Tudomasom szerint jelenleg semmifele vantec cuccot nem lehet kapni :(
De ez a huto telleg jo ati vga-ra. -
AtiMod
csendes tag
Udv!
Tudomasom szerint jelenleg semmifele vantec cuccot nem lehet kapni :(
De ez a huto telleg jo ati vga-ra. -
wings
csendes tag
Én vantec iceberq-t használok rajta /kimondottan ATI 95xx-98xx-hez van kitalálva/, szépen kidolgozott réz talp /látom benne magam/ :DDD, de nem ez a lényeg, ideálisan hűt, nem hangos, és tuningra is kiválló. Már a második kártyámat szolgálja, az előző 9500pro volt. Egyből lecseréltem a gyárit amikor megvettem a 9800 pro-t. Nekem bevált, ja a wentiltechnél vettem, máshol nem tudom lehet-e kapni. Úgy 3k körül volt.
-
gmishi
tag
sziasztok. volna 1 sapphire 9800se vga kártya amin meghalt a hűtőventi. abban szeretném a segítséget kérni hogy: hol és mien hűtőventit vegyek hozzá?
Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Amazfit GTR Mini okosóra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest