Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
reddragon
üzenetére
csattant, kettőt. úgy megijedtem mint a fene
szóval akkor szerinted is jobb hogy újat vettem, ez jó. ilyen kisebb TV meg monitor szerviz nem is kért pénzt azért mert belenéztek hogy mi baja, rendesek voltak.
egész végig maxon, 1024-ben 85Hz-en lehet hogy ez okozta, még csak 2.5 éves volt, legszebb ifjúságunkat töltöttük együtt. én igazából azt mondtam volna hogy hülyeség hogy a monitor élettartamát csökkenti a maxon járatás, de lehet benne valami. szerinted? (iyho?
)
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
hát tkp bármi lehet, ez már konkrét elektronika függvénye. nekem csattant 2-t a monitor és csak kék maradt benne, úgyhogy nem tudom hogy ez túlsúlyos kék-e vagy simán ilyen
szerviz azt mondta hagyjuk, lehet hogy megcsinálják aztán 1 hét múlva ugyanez történik, mert a képcső is okozhatta nagy valószínűséggel az elektronika kiégését. a tied valószínűleg még csak kontakthiba, talán csak 1 szar forrasztás. -
Flashy
veterán
próbáld megütögetni az oldalát. a színhibát meg szokta javítani időlegesen. de amúgy elég kevés elektronikus berendezés javítható kalapáccsal. szerintem még most vidd el szerelőhöz, a félig szétment elektronika hibája továbbterjedhet. ha garanciális akkor természetesen garanciába vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- Xbox Series X|S
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval akkor szerinted is jobb hogy újat vettem, ez jó. ilyen kisebb TV meg monitor szerviz nem is kért pénzt azért mert belenéztek hogy mi baja, rendesek voltak.
)