Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
tutira csengetnek majd. Ami azt illeti megérdemelnének egy fogyasztóvédelmi eljárást, hogy mással ne cseszhessenek ki... Csak az meg neked nem éri meg... idő...
-
Ace
tag
Üdv fórumozók!
Ezt a témát azért hoztam létre, hogy mindenki lássa manapság milyen szarokat sóznak az emberekre jól csengő márkanevek alatt. Biztos mindenki látta már aki szokott tvzni reggelente, hogy folyamatosan mennek az egészséges életmódot reklámozó mindenféle kacatot áruló teleshopok. Nos jelentem énis beugrottam. Nah persze nem egy tv-s reklámnak de gondoltam, hogy hátha valahol meg lehet venni olcsóbban is azt az eszközt amit ott reklámoznak. Mint a topic címéből kiderült egy Szauna övről van szó. Találtam is egy céget aki ezzel foglalkozik íme az url:
[link]
akkor még nem gondoltam, hogy életem legszarabb döntése lesz. Az öv rendben megérkezett egy pár napom belül a kezdeti pozitív tapasztalatok után azonban jött a hideg zuhany. 2 nap (durván 3 alkalmas) használat után az öv amellett, hogy megégette a hasam alját egyszerűen kiolvadt egy helyen és kisebb áramütést is szenvedtem miatta.
Íme a képek
[link]
[link]
[link]
Már írtam a cégnek, hogy nem kívánok élni a garanciális csere lehetőségével követelem a pénzt vissza. Miután még vasárnap van nem válaszoltak szerintem holnap minden bizonnyal fognak. De amennyiben elutasítanak, úgy megyek a fogyasztóvédelemhez. Mit gondoltok amúgy? Látom e még a pénzem?
Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

L
L