Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ez igaz. A topikban felvetett téma éppoly megválaszolhatatlan, mint amikor azt kérdezzük, mi volt akkor, amikor még semmi sem volt.
Mi volt a világegyetem keletkezése előtt? Amikor még nem léteztek olyan fogalmak, mint tér és idő? Vajon a világegyetem azáltal kezdett létezni, hogy tudatunkban létrejött a tér képzete és az idő fogalma? (Kant)
Vagy objektív, számunkra felfoghatatlan létezők valamiféle predesztinációs céllal? És egyáltalán: miből keletkezett a világegyetem anyaga, ha ''előtte'' semmi sem volt (mivel tér és idő nem létezett még)?
Egyszóval lehetne sorolniaz olyan kérdéseket, amikről vitázhatunk napestig és felsorolhatjuk, mit gondoltak/gondolnak erről a legnagyobb koponyák (matematikusok, filozófusok, fizikusok, írók), de az igazsághoz nem fogunk közelebb kerülni, amennyiben igazságnak a kézzelfogható, megokolható bizonyítékokkal alátámasztott logikai érvelést tartjuk.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest