- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Meg kellett néznem egy gépet, hogy valami nem jó, vírusos a gép. Nos, tök ugyanez a probléma. Avast mindig felhoz egy ablakot hogy msdirectx.sys fájlban valami trojan(other) nyomulna. Kitörli, de mindig visszakerül.
Csökkentet módban teljes Avast átvizsgálás, de semmi. Legújabb Ad-aware-t lefutattam (normál és csökkentett módban is), egy-két dolgot talált, azokat töröltem. Raktam fel Winpatrol-t, ez ugye elvileg elég korrekten kiírja, hogy mik is indulnak winnel, illetve futó taszkokat. A korábban említett setup32.exe taszk nincs, és más olyan sincs, ami gyanús lenne. Amikor Avast jelez, hogy vírus, winpatrol nem csinál semmit, pedig szerintem azért illene neki valamit böfögni, hogy ez és ez, ezt akarja indítani. Szal hogy derítsem ki, mi is indítja el állandóan ezt a hülyeséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest