- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Sajnos nem tudom megmondani, hogy melyik progi az, ami tutira leszedi, mert aztán végülis nem kérték, hogy írtsam le. Kiszedtem háttérből vírusírtót, ami állandóan figyelmeztetet, mert végülis tulajdonost csak az zavarta. Szal most nincs semmilyen védelem azon a gépen.
Nekem mondjuk mindegy, nem fogok erőszakoskodni, hogy de minden áron le akarom írtani.
Amit érdemes lehet kipróbálni: Ewido, TrojanHunter, nem árthat Spysweeper se.
Esetleg Norton-t lecserélheted Avast-ra, főleg ha nem legálisan van meg.
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Nah, nem sikerült egyelőre leírtani.
Registry turkálás nem sok eredménnyel járt. Továbbra se tudtam kideríteni, hogy melyik fájl hozza létre állandóan msdirectx.sys-t. Ami programokat ráeresztenék, azok többségét csak neten keresztűl lehet frissíteni, ott modem miatt meg nem volt kedvem várni még arra is. Szal, holnap elhozom a gépet, azt jónéhány írtóprogit kipróbálok rajt. -
Killberk
aktív tag
Köszi a tanácsokat!
Ewido-t megnéztem, tényleg jó sokáig fut.Nálam nem talált ugyan semmit, de nem bánnám, ha ezt a msdirectx.sys problémát megoldaná. Azt nem tudom, hogy csökkentett vagy normál módban találná-e meg nagyobb eséllyel. Mer az a gáz, hogy normál módban elvileg rendszeresen índitaná ezt a hülyeséget, és nemtom ez mennyire hatná meg Ewido-t.
Úgy néz ki, már csak hétfőn jutok a fertőzőtt géphez, szal további ötletekkel addig bombázhattok. -
Killberk
aktív tag
Meg kellett néznem egy gépet, hogy valami nem jó, vírusos a gép. Nos, tök ugyanez a probléma. Avast mindig felhoz egy ablakot hogy msdirectx.sys fájlban valami trojan(other) nyomulna. Kitörli, de mindig visszakerül.
Csökkentet módban teljes Avast átvizsgálás, de semmi. Legújabb Ad-aware-t lefutattam (normál és csökkentett módban is), egy-két dolgot talált, azokat töröltem. Raktam fel Winpatrol-t, ez ugye elvileg elég korrekten kiírja, hogy mik is indulnak winnel, illetve futó taszkokat. A korábban említett setup32.exe taszk nincs, és más olyan sincs, ami gyanús lenne. Amikor Avast jelez, hogy vírus, winpatrol nem csinál semmit, pedig szerintem azért illene neki valamit böfögni, hogy ez és ez, ezt akarja indítani. Szal hogy derítsem ki, mi is indítja el állandóan ezt a hülyeséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest