Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4027
csendes tag
Hát nem tom, de kicsit megleptek a hozzászólások.
Egyrészt nem hiszek ebben az álszenteskedésben, ami most itt folyik, miszerint ez hardverről szóló honlap és itt aztán nem lehet egyetlen egy hacker sem, itt mindneki talpig becsületes - fölötte már nem biztos ... :-)))
Aki ilyeneket mond, az vagy végtelenül naív, vagy maga sem gondolja komolyan - én nem tudom megállapítani egy nick név alapján, ki kicsoda, de ez persze lehet az én hibám is.
Valamelyik fórumon olvastam például, hogy két fickó összeszólalkozott s a vége az lett, hogy az egyik fél levelezgetés közben feltörte a másik gépét - Norton Personal Firewall 2002 jelentette a védelmet (?)- és hazavágta a doksikat.
István!
Kíváncsi leszek, fognak-e jelentkezni. Szerintem igen, de olyan biztosan nem lesz, aki valamelyik feltörését fogja elmesélni - a profi nem dicsekszik ilyesmivel, aki mégis jelentkezne, azt én erős fenntartásokkal fogadnám!!
Egyetértek Szupermannel, célszerű valamilyen ingyenes mail szolgáltatónál nyitott címet megadni részben a vírusok miatt, részben pedig azért, nehogy a munkahelyedről küldött levél támadási felületet adjon és magad tapasztald meg a feltörés élményeit.
Hogy aztán lesz-e egyáltalán jelentkező, azt nem tudom, de a cikket illetően nekem elég negatív érzéseim vannak: nem hiszem, hogy ilyen témában írni kellene egyáltalán - persze ez az én szubjektav véleményem.
Egyrészt a ''fekete'' hackerek gyűlölik azokat, akik a szakma titkait úton-útfélen kibeszélik ( van egy honlap, ami feltörési trükköket rendszeresen leközlik, amit általában azzal hálálja meg a fekete oldal, hogy rendszeresen feltöri), vagyis szerzel magadnak pár ellenséget, másrészt ha túlságosan részeletesen írsz bizonyos technikákról, akkor olyan emberkéknek adsz ötletet, aki nem értenek a feltöréshez, viszont az írásodon felbuzdulva megoróbálkoznak vele és ha nincs szerencséjük, akkor oda kerülnek, ahova az általad említett srác.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kempingezés és sátrazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest