Új hozzászólás Aktív témák
-
Komatta
friss újonc
Sziasztok!
Látom nem éppen mai ez a poszt de egy próbát megér! Hasonlóan mint a kedves Dévényi István úr én is egy igazi Crackert keresek, bár én cikket nem írok.
Nekem a segítségére lenne szükségem, jelen helyzetemben úgy gondolom csak egy cracker szakértelme tudna kihúzni abból a bizonyosból.... Na mind1. A segítséget természetesen nem ingyen várom el. Bár nem olvastam utána a törvény vonatkozó részeinek, de még csak nem is illegális a dolog.Mivel nem vagyok otthon a témában így azt sem tudom hogy kivitelezhető e az ötletem.
Szóval nagyon örülnék ha felvenné velem a kapcsolatot valaki akinek megvan a kellő szakmai tudása. Tudom, olvastam a hozzászólásokat. Nem fogok itt ilyen embert találni. Azért ezt mégis itt hagyom engedelmetekkel. Ha viszont mégis akkor itt tudsz elérni: iamintrouble90@gmail.com -
SLYM
veterán
válasz
Papa-Georgo #131 üzenetére
köszi a linket DJ
értem mire gondolsz. (kb arra, hogy kiadom magam a főnöknek, hogy küldd már át a neved+a többi fontosabb dolgot, mert azonnan szükségem ven rá)
-
Papa-Georgo
senior tag
Tényleg érdemes elolvasni Mitnick könyvét...
Social Engineering - tulképpen neve is mutatja, embereket úgy manipulálni, hogy anélkül csal ki adatot tőlük, hogy ők tudnák, h azt nem szabad
Nah, ezt most biztos jól megmondtam, ilyenkor már picit nehéz fogalmazni.
Másképp mondva, ez az, amikor mondjuk egy embert meghackelsz, sima beszélgetéssel ))
Vmi ilyesm, most -
SLYM
veterán
válasz
Papa-Georgo #128 üzenetére
amikor John Carmackról olvastam a DOOM könyvet, akkor is előkerült a ''social engineering'' - ez mi is?
-
[Kovi]
tag
Mitnick könyvet tényleg megéri elolvasni, bár abban inkább a social engineering a lényeg, mint a konkrétan számítógéppel való bűvészkedés, de pont ez benne a jó
-
Papa-Georgo
senior tag
Hát...hogy úgy mondjam....vannak a az ilyen Script kölykök, akik csak vmi gagyi progival nyomatják, igazán nem értenek hozzá, csak leszednek vmit, aztán nyomatják, vagy megy, vagy nem, ezek elég kezdők, eg lámák a témába.
Aztán vannak a ''rendes''< #@(k€r > -ek, akik pedig, rendelkeznek elég rendes tudásháttérrel, mind programozás, mind egyéb formában. Ők azok, akik nagyjából mindenre képesek.
Hogy pl. egy oldalt hogy lehet feltörni....kb. kétmillió-ötszázezer lehetőség van rá, persze attól is függ, mien biztonsági háttere van az adott célpontnak, illetve mien a környezet, honnan kell elindulnod...blabla....
De ezelbe a dolgokba, nem biztos, h itt kéne belemenni...ha érdekel a téma, neten rákeresve elég sok tutorialt találhatsz. Piszok sok meló < #@(k€r > -nek lenni....
Mellesleg, megsúgom egy igazi < #@(k€r > sosem fogja felfedni kilétét
Amúgy < #@(k€r > -ek közt is vannak fekete/fehér kalaposok, de ezekről órákat lehetne mesélni....
Anno, a disvoveryn volt ehy műsor ami ezzel foglalkozott, illetve ha érdekel téma, akkor Vedd meg Kevin Mitnick könyvét és olvasd el, nagyon megéri... -
lapa
veterán
nemtom ebben a hogyis nevezzelek témában ahogy nézem csak Farkasházy úr tudna rendet tenni... khekkel (bocs nem sértésnek szánom csak ő ugrott be hirtelen...)
-
ActionMan
tag
Ezek azok a kérdések, amikre a kívánt formában nem fogsz választ kapni.
Amúgy egyszerűen nem is lehet rá szerintem válaszolni, mert rengeteg módszer létezik és rengeteg ismeret kell ahhoz, hogy meg is értsd őket.
Ha komolyan érdekel, akkor elszánt, kitartó, hosszas utánajárással, olvasással, tanulással és gyakorlással birtokába juthatsz a válasznak. -
leewi
aktív tag
gondoltam felélesztem eme totyikot ahelyett, hogy nyitnék másat...
ha van egy unatkozó hacker és nem nagy kérés lenne pár kérésem/kérdésem... -
samson
tag
miert kellene atdefinialni ezeket a szavakat?
inkabb mindeki hasznalja oket korrektul, minthogy arra hivatkozna, hogy HAT ez mar annyira ossze van kavarodva...meg a geza is azt mondta, hogy a hacker a cracker... -
samson
tag
válasz
KovacsUr #113 üzenetére
a ''hacker'' szonak ''szamitastechnikai'' ertelemben eleg egyertelmu a jelentese, csak
paran keverik, illetve helytelenul hasznaljak.
egyebkent igazad van: ''Egy szónak több jelentése is lehet különféle környezetben''
hacker: originally, someone who makes furniture with an axe -
samson
tag
>>Emberek, jegyezzük már meg, hogy a CRACKER programokat tör föl (másolásvédett Windows, játékok, stb.), a HACKER pedig hálózatokba tör be.
Hi Parci,
ez egy nagy tevedes...rosszul ismered a szavak jelenteset. nem irom le megegyszer, amit mar zrubi ill emvy es meg biztos sokan masok is leirtak.
ha autentikus informacio kell vkinek akkor nezzen bele a ''The New Hacker's Dictionary''-be. -
Panther
HÁZIGAZDA
Király az első oldal látványa
Topikcím: Hacker kerestetik!
Topiknyitó: Hacked -
slug
senior tag
OFF:
'' I C U ! ''
D.Tox Rulz
ON: -
mspike
tag
The_target@freemail.hu Keressen.
-
Tele von Zsinór
őstag
Sorry, ''Hacker cikk''.
-
Tele von Zsinór
őstag
Lett, egy másik topicban erről van szó. Asszem ''Hacked''.
-
up
senior tag
Hm... lett cikk?
-
Hacked_4064
csendes tag
Pár helyesbítés több fórum átolvasása után + a sájátom után is:
SCT Tulez!!! = SCT Rulez!!(a legfontosabb)
Szal'
Sokan azt mondják a hacker a yo, cracker a rossz.
Ez így yo is meg minden de hol maradnak akkor a prg feltötők változtassák meg a ''nevüket'', mert a csúnya ''crackerek''-nek nevezte el a nép?
Szal' gondoljunk pls a Crack-ekre pls.: Crack for Total Commander v5.50
Gondolom ismerős pár embernek
Vagy akármi másra.
Ezt most azért mondtam, h a prg feltörő cracker névre inkább visszavezethető a cracker név a Crack-ből, mint a rossz indulatú hackerre.
1szó, mint 100, mindenki gondolkozzon el előre milyen célból és kire használja a cracker szót.
Ui.: Ennyi
-=/EarthQuake[SCT]\=- -
Hacked_4064
csendes tag
Hali!
Érdekes egy téma ami most a van a fórumon, olvasgattam sok hozzászólást a végét már nem sajna, mert nincs időm...
Szal' Hackereket tényleg nem fogsz itt találni, de ha érdekel a téma akkor nézz meg pár hacker oldalt érdeklődj a témáról több helyen pár hónap alatt lehet, h belerázódsz a dologba.
Ami nem nagyon teccik itt a forumon, h voltak emberek akik hozzászóltak és még a különbséget sem tudják a cracker és a hacker fogalma között. Most itt az idő, h tanuljanak vmi értelmet
Cracker: vmilyen módon egy programot tör fel, beregisztrál, ''kijátszva'' a prg-t,
így teljesen, korlátozás nélkül tudja használni a prg-t anélkül, h megvette volna.
Hacker: Servereket tör fel, különböző módon. Általában csak a kezdő lapot változtatja meg és nem töröl le semmit.
Lehet, h elég homályosan fogalmaztam meg a dolgokat, akkor sorry. De aki nem tudja mi a különbség az elősször tanulja meg és utánna szóljon hozzá a témához.
Kicsi segítség hol találsz hackereket: pl. az IRC-n...
Többet nem mondok, h hol.
De minek neked hacker egyáltalán?
Ui.: Ennyi
-=/EarthQuake[SCT]\=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest